Πρεμιέρα για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο Wimbledon

Ημερομηνία:

Τις υποχρεώσεις τους στο εφετινό Wimbledon ξεκινούν σήμερα (28/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια και No5 της παγκόσμιας κατάταξης, στην 6η συμμετοχή της στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την προερχόμενη από τα προκριματικά, Αυστραλή και Νο572 του κόσμου Ζόι Χάιβς σε μια αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 13:00 (Novasports 6).

Ο αγώνας της Σάκκαρη με τη Χάιβς ήταν προγραμματισμένος για χθες, αλλά η έντονη βροχόπτωση άλλαξε τα πλάνα των διοργανωτών.

Από την άλλη πλευρά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ριχτεί στη μάχη του Wimbledon το βράδυ της Τρίτης περίπου στις 19:30 (Novasports 2, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ (Νο188).

Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή με τον Ρίτσαρντ είναι ο τρίτος κατά σειρά στο κορτ, ενώ οι δύο τους δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωποι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μουντιάλ 2026: Πρώτο φαβορί η Ισπανία, ακολουθούν...

O υπερυπολογιστής της Opta κάνει τις προβλέψεις του για...

Μουντιάλ 2026: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ιράν...

Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αναγκάζει τη FIFA...

Μουντιάλ 2026: Πρώτο φαβορί η Ισπανία, ακολουθούν...

O υπερυπολογιστής της Opta κάνει τις προβλέψεις του για...

Μουντιάλ 2026: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ιράν...

Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αναγκάζει τη FIFA...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρεκόρ θέρμανσης το 2025: Στο +1,37°C η θερμοκρασία της Γης λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας

SOS για το κλίμα. Οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες ώθησαν σε αύξηση...

Γιατί αυξάνονται τα διαζύγια μετά τα 50; Οι ειδικοί έχουν βρει την αιτία και δεν είναι η απιστία

Ζευγάρια που υπήρξαν εξαιρετικοί γονείς, μπορεί να μην κατάφεραν...