Προ των πυλών οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, ποια Κυριακή είναι ανοιχτά σούπερ μάρκετ και μαγαζιά

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις και θα είναι ανοιχτά σούπερ μάρκετ και μαγαζιά. Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή την 1η Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες, δηλαδή θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Απογοητευτικά ήταν τα στοιχεία για τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων ενώ σύμφωνα με έρευνα της ΕΣΕΕ οκτώ στις δέκα εμπορικές επιχειρήσεις (81%) πραγματοποίησαν χαμηλότερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια της θερινής εκπτωτικής περιόδου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό:...

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό περιλαμβάνουν ένα...

ΕΛΓΑ: Καταβολή αποζημιώσεων ύψους 73 εκατομμυρίων ευρώ...

Οι αποζημιώσεις καταβλήθηκαν σήμερα, Μ. Τρίτη 7 Απριλίου. Ο Υπουργός...

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό:...

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό περιλαμβάνουν ένα...

ΕΛΓΑ: Καταβολή αποζημιώσεων ύψους 73 εκατομμυρίων ευρώ...

Οι αποζημιώσεις καταβλήθηκαν σήμερα, Μ. Τρίτη 7 Απριλίου. Ο Υπουργός...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ένας στους δέκα άνω των 16 έχει πρόβλημα συγκέντρωσης – Με χρόνια πάθηση 1 στους 4 ενήλικες

Οι συνθήκες ζωής ευνοούν την εδραίωση βλαβερών συνηθειών, προκαλώντας...

Οι Κρητικοί επιστρέφουν στο χωριό – Κάμψη στον εσωτερικό τουρισμό το Πάσχα

Χάνεται η μεσαία τάξη και από το Πασχαλινό τριήμερο....