Προ των πυλών οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, ποια Κυριακή είναι ανοιχτά σούπερ μάρκετ και μαγαζιά

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις και θα είναι ανοιχτά σούπερ μάρκετ και μαγαζιά. Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή την 1η Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες, δηλαδή θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Απογοητευτικά ήταν τα στοιχεία για τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων ενώ σύμφωνα με έρευνα της ΕΣΕΕ οκτώ στις δέκα εμπορικές επιχειρήσεις (81%) πραγματοποίησαν χαμηλότερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια της θερινής εκπτωτικής περιόδου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

“Κουβάρι” χιλιάδες περιουσίες στην Κρήτη

Μύλος… με Κτηματολόγιο και δασικούς χάρτες που “μπερδεύουν” ιδιοκτησίες...

Ενοίκια: Ποιοι δικαιούνται τριπλή επιστροφή

Πως και ποιοι θα ωφεληθούν από τη ρύθμιση που...

“Κουβάρι” χιλιάδες περιουσίες στην Κρήτη

Μύλος… με Κτηματολόγιο και δασικούς χάρτες που “μπερδεύουν” ιδιοκτησίες...

Ενοίκια: Ποιοι δικαιούνται τριπλή επιστροφή

Πως και ποιοι θα ωφεληθούν από τη ρύθμιση που...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σταύρος Αρναουτάκης: «Επενδύουμε στον άνθρωπο και θωρακίζουμε τη δημόσια υγεία στην Κρήτη»

εναρκτήρια ομιλία στο 19ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο Με την εναρκτήρια...

Σοκ στην Ηλιούπολη: Στη ΜΕΘ η 17χρονη, βυθισμένο στο πένθος το σχολείο τους

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 17χρονη που έπεσε...