Προχωράει η ανάπλαση του δυτικού παραλιακού μετώπου στο Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χανίων η αρχιτεκτονική μελέτη για την ανάπλαση του δυτικού παραλιακού μετώπου.
Η αρχιτεκτονική μελέτη για την ανάπλαση του Δυτικού παραλιακού μετώπου, δηλαδή από την πλατεία Τάλω, την Ακτή Κανάρη έως και την οδό Πετρώφ στη Νέα Χώρα, εγκρίθηκε ομόφωνα από το πρόσφατο Δ.Σ. Χανίων.

Η μελέτη, ολοκληρώθηκε έπειτα από πολύμηνες διαβουλεύσεις με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλη Καλογριδάκη και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, εξασφαλίζει έναν δημόσιο χώρο πολλαπλών δυνατοτήτων. Την μελέτη εκπόνησαν οι αρχιτέκτονες Πρόδρομος Νικηφορίδης και Bernard Cuomo.

Το Δυτικό παραλιακό μέτωπο, η Ακτή Κανάρη και οι γύρω περιοχές παίρνουν ζωή με ένα σύγχρονο, πειραματικό εργαστήρι για τη φύση και το περιβάλλον και παιδικές χαρές για τους μαθητές, με ένα υπαίθριο γυμναστήριο και μεγάλα πεζοδρόμια για τους περαστικούς και τους κατοίκους, με προσβάσιμους χώρους για ηλικιωμένους και ΑμεΑ, με περισσότερο πράσινο στο ακίνητο της πρώην ΑΒΕΑ.

*Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδαράκη στο fb.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ομοφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 396...

Δήμος Χανίων:Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση...

Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση έπεσε η αυλαία...

Ομοφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 396...

Δήμος Χανίων:Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση...

Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση έπεσε η αυλαία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Μυλοποτάμου:Προληπτική αποφυγή κατανάλωσης νερού από το δίκτυο ύδρευσης σε όλα τα χωριά της περιοχής Κουλούκωνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ Προληπτική αποφυγή κατανάλωσης νερού από το δίκτυο...

Δωρεάν ομαδικά Εργαστήρια Επαγγελματικής Συμβουλευτικής από τον Δήμο Ηρακλείου και το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Δύο ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής διοργανώνουν στις 6 και...