Πρόκληση με ελληνική σημαία στο Ηράκλειο: Την αποκαθήλωσαν, την έκλεψαν και έφυγαν

Πρόκληση με ελληνική σημαία στο Ηράκλειο: Την αποκαθήλωσαν, την έκλεψαν και έφυγαν

Στις 23 Μαρτίου ο ιδιοκτήτης εστιατορίου ανάρτησε για χάρη του εορτασμού του 1821 την ελληνική σημαία στην πρόσοψη του μαγαζιού του – Πριν παρέλθει ένα 24ωρο δύο άτομα, ανέβηκαν στα τραπεζοκαθίσματα και την αφαίρεσαν

Ένα βίντεο από κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το neakriti.gr που δείχνει δύο άτομα να αποκαθηλώνουν την ελληνική σημαία που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης.

Μάλιστα, η κίνησή τους αυτή από πολλούς εκλαμβάνεται και ως προκλητική και με υψηλό συμβολισμό, ανθελληνικό, αν σκεφτεί κάποιος ότι το συμβάν σημειώθηκε παραμονή της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στις 23 Μαρτίου ο ιδιοκτήτης εστιατορίου ανήρτησε για χάρη του εορτασμού του 1821 την ελληνική σημαία στην πρόσοψη του μαγαζιού του.

Simaia

Πριν παρέλθει ένα 24ωρο δύο άτομα, εικάζεται όχι ημεδαποί, ανέβηκαν στα τραπεζοκαθίσματα, αφαίρεσαν τη σημαία και έφυγαν παίρνοντάς την μαζί τους! Και όλα αυτά τα καταγράφει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος σε κεντρικό πεζόδρομο του Ηρακλείου!

Δείτε το βίντεο: 

Τα σχόλια είναι κλειστά.