Προσαγωγές και συλλήψεις σε νυχτερινό κέντρο με ζωντανή μουσική και θαμώνες

Νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα λειτουργούσε κανονικά με ζωντανή μουσική και θαμώνες γράφοντας το αυστηρό lockdown, την πανδημία, τις συστάσεις και... τους άλλους στα παλιά του τα παπούτσια. Προσαγωγές, συλλήψεις και πρόστιμα μετά από καταγγελία.

Προσαγωγές και συλλήψεις σε νυχτερινό κέντρο με ζωντανή μουσική και θαμώνες

Τη στιγμή που κάποιοι περιμένουν την άρση του lockdown για να μπορέσουν να φύγουν από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές με τα μπαλκονάκια των τριών τετραγωνικών, που πνίγονται στο καυσαέριο, και να πάνε με το αυτοκίνητό τους να δουν και να μυρίσουν λίγο θάλασσα κάποιοι άλλοι… πηγαίνουν στα μπουζούκια.

Νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα λειτουργούσε κανονικά με ζωντανή μουσική και θαμώνες γράφοντας το αυστηρό lockdown, την πανδημία, τις συστάσεις και… τους άλλους στα παλιά του τα παπούτσια.

Πάντα όμως υπάρχει ο γείτονας…

Γείτονες ωστόσο είδαν προφανώς τι συμβαίνει και ειδοποίησαν τις αρχές.

Έτσι το γλέντι και το μπουζούκι σταμάτησε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον Covid-19.

Την επιχείρηση συνέδραμε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ενώ όπως σχολίασαν στο ΑΠΕ -ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται ότι οι πολίτες εμπιστεύονται το τηλεφωνικό κέντρο 1520 για τις καταγγελίες τους καθώς η αντίδραση είναι άμεση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.