Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου – Σε προεκλογική ομιλία Ανδρουλάκη

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε η Ελένη Χρονοπούλου μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου – Σε προεκλογική ομιλία Ανδρουλάκη

Σε προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη παρέστη η Ελένη Χρονοπούλου, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την σοβαρή καταγγελία της εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη και τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, βάζοντας φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Η κυρία Χρονοπούλου που οι πληροφορίες την θέλουν να είναι φαβορί για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου μιλούσε ο κ. Ανδρουλάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξει επισήμως η προεκλογική περίοδος.

Σημειώνεται ότι ήδη από τις αρχές Απριλίου οι πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπη ήθελαν τη δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου μεταξύ των δυνατών παικτών για το Επικρατείας, μαζί με τους Π.Δουδωνή, Δ.Μάντζο, Γ.Λαμπράκη, γιο του ιστορικού προσώπου Γρηγόρη Λαμπράκη.

Για δυναμικό στέλεχος με λαμπρές προοπτικές, μιλούν οι γνωρίζοντες κρίνοντας και από τη μέχρι σήμερα σταδιοδρομία της Ελένης Χρονοπούλου, που σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στο διεθνές και ευρωπαϊκό Δίκαιο στο Βέλγιο, αναλαμβάνοντας θέση νομικής συμβούλου στην Ευρωβουλή και αργότερα στην Επιτροπή.

Αναγνώριση των δυνατοτήτων της και έμπρακτη απόδειξη της εκτίμησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στο πρόσωπό της, θεωρήθηκε άλλωστε και η επιλογή της στην τέταρτη θέση, όσον αφορά τη σειρά κατάταξης, μεταξύ των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, «προσπερνώντας» πιο γνωστά πρόσωπα με πείρα στην πολιτική.

Τα σχόλια είναι κλειστά.