Η πρώτη πειραματική-διαδικτυακή συναυλία του Δήμου Χανίων

Η πρώτη πειραματική-διαδικτυακή συναυλία του Δήμου Χανίων από το θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, με τον Μάνο Μαλαξιανάκη

Την Παρασκευή 23/10/2020 στις 22.00, ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. διοργανώνουν την πρώτη πειραματική διαδικτυακή συναυλία.

Η συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη, Μάνο Μαλαξιανάκη, και το συγκρότημά του, θα μεταδοθεί απευθείας (LIVE Streaming) μέσω Facebook Live από τη σελίδα της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. και μέσω YouTube από το κανάλι της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., από το θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.. Γιάννης Γιαννακάκης, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τονίζει σε δήλωσή του: “Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, που διαμορφώνονται, οφείλουμε να αναζητούμε συνεχώς τρόπους, ώστε να διατηρήσουμε ισχυρούς τους δεσμούς της τέχνης με το κοινό της. Στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος Χανίων αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και τις υποδομές ενός εμβληματικού πολιτιστικού χώρου δίνει μια νέα ώθηση στις δράσεις πολιτισμού. Στόχος μας είναι μετά την πρώτη απόπειρα ο χώρος του Θεάτρου “Μ. Θεοδωράκης” να φιλοξενήσει και άλλες μορφές τέχνης, μέσω live streaming, παρακολούθησης δια ζώσης, τηρώντας πάντα τις προβλεπόμενες υγειονομικές οδηγίες”.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.