Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Ιερά Αρχιεπισκοπής Κρήτης

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο χορωδίες και μουσικές μπάντες διαφόρων φορέων, οι οποίες με τις μελωδικές φωνές τους δημιούργησαν χαρμόσυνη ατμόσφαιρα στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, προαναγγέλλοντας με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο τη μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Περιτομής του Κυρίου και την έλευση του νέου έτους 2023.
Συγκεκριμένα, τα κάλαντα έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης: η χορωδία και η ορχήστρα του 545 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, η χορωδία και η ορχήστρα της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΠ) Ηρακλείου, η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, παιδιά από το Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εσταυρωμένου Ρεθύμνου. Επίσης ο Σεβασμιώτατος, δέχθηκε καθ᾿ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τις ευχές αρκετών ευσεβών Χριστιανών.
Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ. Μεθόδιο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τους κληρικούς που διακονούν στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ευχαρίστησε όλους όσοι τον επισκέφθηκαν για την αγάπη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε καλές Γιορτές και ευλογημένη είσοδο στο νέο έτος της χρηστότητας του Κυρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.