Πρωτοφανές σόου Καμμένου στην παράδοση της καρέκλας

Πρωτοφανές σόου Καμμένου στην παράδοση της καρέκλας. Ο υπουργός Άμυνας που εμφανίστηκε με σχεδόν κάθε στολή των Ενόπλων…

Ο υπουργός Άμυνας που εμφανίστηκε με σχεδόν κάθε στολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, από ΟΥΚάς και πεζοναύτης, έως πιλότος μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων, δεν θα μπορούσε να παραδώσει την θέση του χωρίς μια φιέστα αντάξια των… ρόλων που έπαιξε στη διάρκεια της θητείας του.

Ο Πάνος Καμμένος φρόντισε να διοργανώσει ένα σόου χωρίς προηγούμενο, προς τιμήν του… εαυτού του, την ώρα που παρέδιδε στον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Μαχητικά αεροσκάφη Mirage απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας και πραγματοποίησαν πτήσεις πάνω από την Αθήνα την ώρα που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρέδιδε στον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ την καρέκλα του υπουργείου του.

Μάλιστα, στην ουσία πρόκειται για τριήμερη φιέστα αποχαιρετισμού αν σκεφθεί κανείς ότι ξεκίνησε με την μετάληψη της Θείας Κοινωνίας στην Μητρόπολη Αθηνών, συνεχίστηκε με την πτήση στα Ίμια μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, και κορυφώθηκε με το εντυπωσιακό σόου σήμερα το πρωί.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε να σταθούμε πάντως στο κόστος αυτής της φιέστας. Για την πτήση των μαχητικών προς τιμήν του προέδρου των ΑΝΕΛ καταναλώθηκαν καύσιμα η αξία των οποίων υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, και τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν τα συνήθη υποζύγια, οι φορολογούμενοι πολίτες…

Ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο στα social media. Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά με εκατοντάδες χρήστες του Twitter να σαρκάζουν το «πανηγυρικό» φινάλε του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.