Προβληματισμός στο Ρέθυμνο από τους επαγγελματίες του τουρισμού

Ημερομηνία:

Ανησυχία και στο Ρέθυμνο επικρατεί αναφορικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στην τοπική οικονομία, με το ιικό φορτίο να εμφανίζεται αυξημένο, ενώ αύξηση υπάρχει και στα κρούσματα.

Την ανησυχία του για την πορεία της πανδημίας στην Κρήτη, εξέφρασε ο πρόεδρος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ρεθύμνου, κ. Ανδρέας Κλαψινός.

«Υπάρχει ένα επιδημιολογικό φορτίο αυξημένο, το ίδιο και την προηγούμενη εβδομάδα και δε βλέπω να πηγαίνει καλά η ιστορία. Υπάρχει μια κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες για να εμβολιαστεί ο κόσμος, έχει αυξηθεί ο εμβολιασμός στο Ρέθυμνο, αλλά είναι χαμηλά ακόμα. Δεν είχε πειστεί ο κόσμος ότι πρέπει να εμβολιαστεί», εξήγησε ο κ. Κλαψινός.

«Θα είναι καταστροφή το lockdown αυτή τη στιγμή. Πρέπει όλοι να προσέξουμε πολύ. Από την πλευρά μας ως εστίαση κάνουμε ό,τι μπορούμε, σε μεγάλο ποσοστό είμαστε εμβολιασμένοι και κάνουμε τα πάντα ώστε να είναι εμβολιασμένο και το προσωπικό μας. Και ο δήμος κάνει ό,τι μπορεί, οι έλεγχοι είναι συνεχείς ειδικά το σαββατοκύριακο που βγαίνει περισσότερο ο κόσμος», συνέχισε ο ίδιος.

«Το πρόβλημα είναι κυρίως στις νεαρές ηλικίες, που θεωρούσαν ότι είναι άτρωτοι. Τώρα που βλέπουν τη ζημιά που γίνεται στην πόλη μας αρχίζουν και εμβολιάζονται. Επίσης στην ενδοχώρα, μεγάλο ποσοστό κατοίκων των χωριών δεν έχει εμβολιαστεί», κατέληξε ο κ. Κλαψινός. cretalive.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Γιώργος Σαμπάνης 15 Ιουλίου στο...

Γιώργος Σαμπάνης Καλοκαίρι 2026 ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 ΦΡΟΥΡΙΟ ΦΟΡΤΕΤΖΑ...

Έργα και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 1.483.590€ για...

Εγκρίθηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή η υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης Κατά...

Ο Γιώργος Σαμπάνης 15 Ιουλίου στο...

Γιώργος Σαμπάνης Καλοκαίρι 2026 ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 ΦΡΟΥΡΙΟ ΦΟΡΤΕΤΖΑ...

Έργα και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 1.483.590€ για...

Εγκρίθηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή η υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης Κατά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φαράγγι Σαμαριάς: Ανοιχτό το Σάββατο, αλλά με το «βλέμμα» στον καιρό

Προσβάσιμο για τους επισκέπτες θα παραμείνει το φαράγγι της...

Μανώλης Κονταρός: Επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Ο Τρελός» που θα γίνει το απόλυτο viral του καλοκαιριού!

Ο Μανώλης Κονταρός, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της...

Καμία παράταση για το Κτηματολόγιο, πιέζουν οι ημερομηνίες του Ταμείου Ανάκαμψης! Κάθετος ο πρόεδρος, Αθ. Λίπας!

Θυελλώδης συνάντηση στο Επιμελητήριο Χανίων. “Χάνονται περιουσίες”, του επεσήμαναν...