Ψάχνουν λύση για το Εθνικό στάδιο Χανίων

Ημερομηνία:

Μάλιστα, συνέβησαν “απαράμιλλα” γεγονότα για τα οποία χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία.

Ως έναν τρόπο να δοθεί μια λύση στο ζήτημα, η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων κάλεσε την Παρασκευή (2/6) το απόγευμα τα σωματεία για να συζητήσουν και να αποτραπεί η επανάληψη των χτεσινών γεγονότων.

Όπως τόνισε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων Τάκης Σβουράκης, η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα και ο ίδιος μετέφερε τη δέσμευση του εργολάβου ότι θα ανοίξει μέρος του Σταδίου, την προσεχή Τρίτη (6/6) ή το αργότερο την Τετάρτη (7/6) για να κάνουν προπονήσεις 18.00-21.00, αθλητές που μετέχουν σε διασυλλογικά πρωταθλήματα και υποψήφιοι πανελληνίων εξετάσεων που χρειάζεται να δώσουν αθλήματα για στρατιωτικές και άλλες, σχολές.

“Αυτή τη στιγμή το έργο είναι σε εξέλιξη. Κάναμε εργασίες από το πρωί. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η εικόνα χωρίς αθλητές το Στάδιο που έσφυζε από ζωή. Το γήπεδο, αυτή τη στιγμή, ανήκει στον εργολάβο. Θέλει 3-4 μέρες μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος εργασιών. Μετά μπορεί να ανοίξει το γήπεδο για κάποιες ώρες και για τα παιδιά των Πανελληνίων και για αθλητές που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα”, επεσήμανε ο κ. Σβουράκης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΑΚ στις 25 Μαΐου η ΓΓΑ έστειλε έγγραφο που ανέφερε ότι 1 Ιουνίου έπρεπε να κλείσει το Στάδιο και εκείνος την επόμενη μέρα είχε ενημερώσει σχετικώς, τα σωματεία.

Σημειώνεται ότι καιρού επιτρέποντος, ο εργολάβος δεσμεύτηκε να κάνει εργασίες μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και την Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) ώστε από κει και μετά να μπορεί να δίδεται το Στάδιο για κάποιες ώρες, για τις κατηγορίες αθλητών και αθλούμενων που προαναφέραμε.

Σημειώνεται επίσης, ότι δύο σωματεία, ο Κύδων και ο Ελευθέριςο Βενιζέλος έχουν κανονίσει να μεταβαίνουν στο Καστέλι με λεωφορεία, ώστε να πραγματοποιούν κάποιες προπονήσεις στο -εκεί- στάδιο.flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δύο μαύρα πουκάμισα… άρωμα Κρήτης στη νέα...

Σε Χανιά και Ηράκλειο τα γυρίσματα-Ξεκινούν τον Ιούνιο. Ξεκινούν τον...

Ηράκλειο: 251 μετανάστες στο «Παλιό Ψυγείο» –...

Έντονη πίεση καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στα νότια παράλια...

Δύο μαύρα πουκάμισα… άρωμα Κρήτης στη νέα...

Σε Χανιά και Ηράκλειο τα γυρίσματα-Ξεκινούν τον Ιούνιο. Ξεκινούν τον...

Ηράκλειο: 251 μετανάστες στο «Παλιό Ψυγείο» –...

Έντονη πίεση καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στα νότια παράλια...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισραήλ: Σοκάρουν οι εικόνες με 68 Παλαιστίνιους στοιβαγμένους μέσα σε απορριμματοφόρο

Έντονο προβληματισμό προκαλεί υπόθεση παράνομης μεταφοράς μεταναστών που αποκαλύφθηκε...

Σε εξέλιξη η μεταφορά σκόνης από τη Σαχάρα-Πως επηρεάζεται η Κρήτη-Δείτε τους χάρτες

Oι περιοχές που θα γίνουν πορτοκαλί. Ένα μέτριας έντασης επεισόδιο...

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τι αλλάζει για τους καταναλωτές με οφειλές που αλλάζουν πάροχο

Μέτρα για στρατηγικούς κακοπληρωτές. Σε τροχιά άμεσων παρεμβάσεων για τον...