Ψάχνουν λύση για το Εθνικό στάδιο Χανίων

Ημερομηνία:

Μάλιστα, συνέβησαν “απαράμιλλα” γεγονότα για τα οποία χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία.

Ως έναν τρόπο να δοθεί μια λύση στο ζήτημα, η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων κάλεσε την Παρασκευή (2/6) το απόγευμα τα σωματεία για να συζητήσουν και να αποτραπεί η επανάληψη των χτεσινών γεγονότων.

Όπως τόνισε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων Τάκης Σβουράκης, η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα και ο ίδιος μετέφερε τη δέσμευση του εργολάβου ότι θα ανοίξει μέρος του Σταδίου, την προσεχή Τρίτη (6/6) ή το αργότερο την Τετάρτη (7/6) για να κάνουν προπονήσεις 18.00-21.00, αθλητές που μετέχουν σε διασυλλογικά πρωταθλήματα και υποψήφιοι πανελληνίων εξετάσεων που χρειάζεται να δώσουν αθλήματα για στρατιωτικές και άλλες, σχολές.

“Αυτή τη στιγμή το έργο είναι σε εξέλιξη. Κάναμε εργασίες από το πρωί. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η εικόνα χωρίς αθλητές το Στάδιο που έσφυζε από ζωή. Το γήπεδο, αυτή τη στιγμή, ανήκει στον εργολάβο. Θέλει 3-4 μέρες μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος εργασιών. Μετά μπορεί να ανοίξει το γήπεδο για κάποιες ώρες και για τα παιδιά των Πανελληνίων και για αθλητές που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα”, επεσήμανε ο κ. Σβουράκης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΑΚ στις 25 Μαΐου η ΓΓΑ έστειλε έγγραφο που ανέφερε ότι 1 Ιουνίου έπρεπε να κλείσει το Στάδιο και εκείνος την επόμενη μέρα είχε ενημερώσει σχετικώς, τα σωματεία.

Σημειώνεται ότι καιρού επιτρέποντος, ο εργολάβος δεσμεύτηκε να κάνει εργασίες μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και την Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) ώστε από κει και μετά να μπορεί να δίδεται το Στάδιο για κάποιες ώρες, για τις κατηγορίες αθλητών και αθλούμενων που προαναφέραμε.

Σημειώνεται επίσης, ότι δύο σωματεία, ο Κύδων και ο Ελευθέριςο Βενιζέλος έχουν κανονίσει να μεταβαίνουν στο Καστέλι με λεωφορεία, ώστε να πραγματοποιούν κάποιες προπονήσεις στο -εκεί- στάδιο.flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Παραταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια εργασιών ασφαλτόστρωσης...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ότι παρατείνονται...

Χανιά:Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα...

𝚳𝚶𝚼𝚺𝚰𝚱𝚶𝚾𝚶𝚸𝚬𝚼𝚻𝚰𝚱𝚮 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚺𝚻𝚨𝚺𝚮 𝚺𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚨𝚲𝚨𝚰𝚶𝚾𝛀𝚸𝚨 - 𝚷𝚨𝚪𝚱𝚶𝚺𝚳𝚰𝚨 𝚮𝚳𝚬𝚸𝚨 𝚾𝚶𝚸𝚶𝚼 Η Χορευτική...

Χανιά:Παραταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια εργασιών ασφαλτόστρωσης...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ότι παρατείνονται...

Χανιά:Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα...

𝚳𝚶𝚼𝚺𝚰𝚱𝚶𝚾𝚶𝚸𝚬𝚼𝚻𝚰𝚱𝚮 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚺𝚻𝚨𝚺𝚮 𝚺𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚨𝚲𝚨𝚰𝚶𝚾𝛀𝚸𝚨 - 𝚷𝚨𝚪𝚱𝚶𝚺𝚳𝚰𝚨 𝚮𝚳𝚬𝚸𝚨 𝚾𝚶𝚸𝚶𝚼 Η Χορευτική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τον Ιούλιο στην Αθήνα ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ – Εντός του 2026 η επίσκεψη Τραμπ

Κατά την παρουσία της στην ΕΡΤ η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο λογαριασμός του σκανδάλου στους αγρότες – «Ραβασάκια» για επιστροφές ενισχύσεων

Ραβασάκια από ΑΑΔΕ λαμβάνουν αγρότες για αναδρομικές επιστροφές ενισχύσεων...

Παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ρέθυμνο

Στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιεί τον Μάιο...