Ψάχνουν λύση για το Εθνικό στάδιο Χανίων

Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε χτες στο Εθνικό Στάδιο Χανίων όταν ο εργολάβος του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού του έκλεισε τις εγκαταστάσεις με συνέπεια να προκληθεί αναστάτωση, από αθλητές, προπονητές και γονείς

Ψάχνουν λύση για το Εθνικό στάδιο Χανίων

Μάλιστα, συνέβησαν “απαράμιλλα” γεγονότα για τα οποία χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία.

Ως έναν τρόπο να δοθεί μια λύση στο ζήτημα, η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων κάλεσε την Παρασκευή (2/6) το απόγευμα τα σωματεία για να συζητήσουν και να αποτραπεί η επανάληψη των χτεσινών γεγονότων.

Όπως τόνισε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων Τάκης Σβουράκης, η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα και ο ίδιος μετέφερε τη δέσμευση του εργολάβου ότι θα ανοίξει μέρος του Σταδίου, την προσεχή Τρίτη (6/6) ή το αργότερο την Τετάρτη (7/6) για να κάνουν προπονήσεις 18.00-21.00, αθλητές που μετέχουν σε διασυλλογικά πρωταθλήματα και υποψήφιοι πανελληνίων εξετάσεων που χρειάζεται να δώσουν αθλήματα για στρατιωτικές και άλλες, σχολές.

“Αυτή τη στιγμή το έργο είναι σε εξέλιξη. Κάναμε εργασίες από το πρωί. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η εικόνα χωρίς αθλητές το Στάδιο που έσφυζε από ζωή. Το γήπεδο, αυτή τη στιγμή, ανήκει στον εργολάβο. Θέλει 3-4 μέρες μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος εργασιών. Μετά μπορεί να ανοίξει το γήπεδο για κάποιες ώρες και για τα παιδιά των Πανελληνίων και για αθλητές που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα”, επεσήμανε ο κ. Σβουράκης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΑΚ στις 25 Μαΐου η ΓΓΑ έστειλε έγγραφο που ανέφερε ότι 1 Ιουνίου έπρεπε να κλείσει το Στάδιο και εκείνος την επόμενη μέρα είχε ενημερώσει σχετικώς, τα σωματεία.

Σημειώνεται ότι καιρού επιτρέποντος, ο εργολάβος δεσμεύτηκε να κάνει εργασίες μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και την Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) ώστε από κει και μετά να μπορεί να δίδεται το Στάδιο για κάποιες ώρες, για τις κατηγορίες αθλητών και αθλούμενων που προαναφέραμε.

Σημειώνεται επίσης, ότι δύο σωματεία, ο Κύδων και ο Ελευθέριςο Βενιζέλος έχουν κανονίσει να μεταβαίνουν στο Καστέλι με λεωφορεία, ώστε να πραγματοποιούν κάποιες προπονήσεις στο -εκεί- στάδιο.flashnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.