Ψάχνουν τον 34χρονο από το Μυλοπόταμο που άνοιξε πυρ για την …προσβολή της οικογένειας

Ημερομηνία:

Με τους πυροβολισμούς «καθάρισε» για την …προσβολή στους συγγενείς της γυναίκας του πριν από μέρες στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας ο νεαρός «πιστολέρο» που φέρεται να άνοιξε πυρ τη νύχτα της Δευτέρας σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, στο Γάζι. Όπως έγραψε το Cretalive.gr ο 34χρονος  που κατάγεται από το χωριό του Μυλοποτάμου, πήρε πολύ πατριωτικά ως φαίνεται το γεγονός ότι προ ημερών είχαν ζητήσει «δήλωση μετάνοιας» από συγγενικό του πρόσωπο που τα έβαλε με εργαζόμενο άλλης επιχείρησης του ιδιοκτήτη της εταιρείας που δέχθηκε τα πυρά το βράδυ της Δευτέρας.

Και το πήρε τόσο …βαριά, που ενήργησε εν βρασμώ και σε κοινή θέα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ουκ ολίγοι αυτόπτες μάρτυρες αλλά και κάμερες ασφαλείας που τον «πρόδωσαν». Το πρόσωπο αυτό αναζητά η ΕΛ.ΑΣ για το ένοπλο επεισόδιο. Ωστόσο, όπως έχουμε γράψει, στο πλαίσιο των ερευνών προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου δύο συγγενικά του πρόσωπα, πατέρας και γιος, 56 και 26 χρόνων αντίστοιχα, καθώς ο δεύτερος ήταν «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου στην Αγία Πελαγία προ ημερών.

Το περιστατικό που αφορούσε σε διαπληκτισμό και χειροδικία είχε να κάνει με μία βάρκα που φαίνεται ότι ενοχλούσε τους λουόμενους στην παραλία.  Οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες ανά περίπτωση για πλημμελή φύλαξη όπλου και για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δομή Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Μυλοποτάμου στο...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1η...

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...

Δομή Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Μυλοποτάμου στο...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1η...

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρυσοχοΐδης στο Mega News 104.6: «Μετατρέπεται σε κακούργημα η τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένων»

Οι τηλεφωνικές εξαπατήσεις εναντίον ηλικιωμένων αποτελούν πλέον σοβαρή απειλή,...

Το ήσυχο ελληνικό νησί που μένει «αναλλοίωτο» για αιώνες και αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027

Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία...

Το δικαίωμα στην… τεμπελιά και με τη «σφραγίδα» της επιστήμης

Το δικαίωμα στην τεμπελιά, έστω και το Σαββατοκύριακο, έρχεται...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...