Ψηφιακές δραστηριότητες από τον Δήμο Χανίων σε νηπιαγωγεία των Σφακίων, για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Ημερομηνία:

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου 2021, ανοίγει ένα ψηφιακό παράθυρο και συναντά τα παιδιά των Νηπιαγωγείων του Δήμου Σφακίων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 2 Απριλίου στις 14.00 παιδιά από νηπιαγωγεία της Ανώπολης, των Ασκύφου, του Βουβά, του Πατσιανού και της Σκαλωτής του Δήμου Σφακίων, θα παρακολουθήσουν μια σειρά από δραστηριότητες που έχουν επιμεληθεί εργαζόμενοι από τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας – ΚΔΑΠ του Δήμου Χανίων, με αφορμή τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής.

Με δημιουργική αφήγηση παραμυθιού, προτάσεις για ανάγνωση βιβλίων, πρόγραμμα Εργοθεραπείας- Κινητική έκφραση, τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε κατασκευές με θέμα το βιβλίο, θα τραγουδήσουν, θα αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο τους απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Ελένη Ζερβουδάκη ανέφερε χαρακτηριστικά για την δράση: “Δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε την πρωτοβουλία των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ να προσφέρουν την χαρά την ανάγνωσης και της δημιουργίας και εκτός του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο συμπερίληψης των δομών του αστικού ιστού με την περιφέρεια, ειδικά σε μια τόσο συμβολική μέρα”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπόμνημα του Δημάρχου Χανίων στον Υπουργό Υγείας:...

Υπόμνημα για τη στελέχωση και τη λειτουργία του Γενικού...

Χανιά:Με υπερηφάνεια και συγκίνηση ο εορτασμός της...

Με εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα, έδρα...

Υπόμνημα του Δημάρχου Χανίων στον Υπουργό Υγείας:...

Υπόμνημα για τη στελέχωση και τη λειτουργία του Γενικού...

Χανιά:Με υπερηφάνεια και συγκίνηση ο εορτασμός της...

Με εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα, έδρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-2027: Πότε ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία...

Το περπάτημα σε κάνει πιο έξυπνο;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το καθημερινό περπάτημα συνδέθηκε...

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ. διεθνών αφίξεων – Άνοδος 6,2% στον τουρισμό

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Τηλεργασία από τα βουνά: Eπιδότηση 90% του μισθού για έναν χρόνο

Επιδότηση 90% του μισθού και των εισφορών για ένα...