Ψηφιακές δραστηριότητες από τον Δήμο Χανίων σε νηπιαγωγεία των Σφακίων, για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Ημερομηνία:

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου 2021, ανοίγει ένα ψηφιακό παράθυρο και συναντά τα παιδιά των Νηπιαγωγείων του Δήμου Σφακίων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 2 Απριλίου στις 14.00 παιδιά από νηπιαγωγεία της Ανώπολης, των Ασκύφου, του Βουβά, του Πατσιανού και της Σκαλωτής του Δήμου Σφακίων, θα παρακολουθήσουν μια σειρά από δραστηριότητες που έχουν επιμεληθεί εργαζόμενοι από τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας – ΚΔΑΠ του Δήμου Χανίων, με αφορμή τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής.

Με δημιουργική αφήγηση παραμυθιού, προτάσεις για ανάγνωση βιβλίων, πρόγραμμα Εργοθεραπείας- Κινητική έκφραση, τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε κατασκευές με θέμα το βιβλίο, θα τραγουδήσουν, θα αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο τους απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Ελένη Ζερβουδάκη ανέφερε χαρακτηριστικά για την δράση: “Δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε την πρωτοβουλία των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ να προσφέρουν την χαρά την ανάγνωσης και της δημιουργίας και εκτός του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο συμπερίληψης των δομών του αστικού ιστού με την περιφέρεια, ειδικά σε μια τόσο συμβολική μέρα”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Ρέμπετικο Γλέντι και Κοπή Βασιλόπιτας...

Κάλεσμα στο ρεμπέτικο γλέντι με τους Δημήτρη Βουρλάκη ,Ναντια...

Χανιά : Σειρά δράσεων «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ….ΧΟΡΤΑ;...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ….ΧΟΡΤΑ; ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ...

Χανιά:Ρέμπετικο Γλέντι και Κοπή Βασιλόπιτας...

Κάλεσμα στο ρεμπέτικο γλέντι με τους Δημήτρη Βουρλάκη ,Ναντια...

Χανιά : Σειρά δράσεων «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ….ΧΟΡΤΑ;...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ….ΧΟΡΤΑ; ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι Έλληνες του εξωτερικού θα εκλέγουν τρεις βουλευτές με δικό τους ψηφοδέλτιο

Νέα εκλογική περιφέρεια μόνο για τους αποδήμους. Το μοντέλο της...

Η Κρήτη του Instagram και του TikTok: Τι γράφουν οι νέοι ταξιδιώτες

Οι νέες γενιές δεν εμπιστεύονται τις διαφημίσεις, αλλά τους...