Πύργος: Μάχη ζωής για επτάχρονο που καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα

Ημερομηνία:

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο άτυχος επτάχρονος  που τον καταπλάκωσε η μεταλλική πόρτα του κοιμητηρίου του χωριού Γούμερο, στον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με το patrisnews.com η κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Από το ιατρικό προσωπικό εκφράστηκε συγκρατημένη αισιοδοξία, καθότι κατά το κρίσιμο 48ωρο (Κυριακή-Δευτέρα) η υγεία του δεν επιδεινώθηκε.

Σήμερα, Τρίτη, οι γιατροί θα προβούν στην πρώτη απόπειρα μείωσης των φαρμάκων και του βαθμού καταστολής, για να διαπιστώσουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο επτάχρονος είχε μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου με συγγενικό του πρόσωπο στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής στο Γούμερο για να επισκεφθούν οικογενειακό τάφο.

Κάποια στιγμή, υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, η μεταλλική πόρτα κατέρρευσε και έπεσε πάνω στο παιδί προκαλώντας του βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Δήμος Ηρακλείου: Στα 19 ευρώ σχεδιάζεται να...

Σε μια νέα πρωτοβουλία στήριξης των φοιτητών που σπουδάζουν...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Δήμος Ηρακλείου: Στα 19 ευρώ σχεδιάζεται να...

Σε μια νέα πρωτοβουλία στήριξης των φοιτητών που σπουδάζουν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο : Συνελήφθησαν τρία άτομα για άσκοπους πυροβολισμούς

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων...

Στο πλευρό των εργαζομένων της καθαριότητας στα Δικαστήρια ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Δεν μπορούμε να βιαιοπραγούμε αναίτια, δεν μπορούμε...