Πυροβολισμοί στην Καλιφόρνια – Προηγήθηκε άγριος καβγάς

Πυροβολισμοί στην Καλιφόρνια – Προηγήθηκε άγριος καβγάς. «Αρκετά θύματα» υπάρχουν από πυροβολισμούς σε αίθουσα μπόουλινγκ…

«Αρκετά θύματα» υπάρχουν από πυροβολισμούς σε αίθουσα μπόουλινγκ στην Τόρανς, κοντά στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η αστυνομία της Καλιφόρνιας.

Σε μήνυμά της στο Twitter η αστυνομία της παραλιακής αυτής πόλης, η οποία βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες, αναφέρει ότι «πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς με αρκετά θύματα να έχουν πέσει στο έδαφος». Η αστυνομία ζητεί στο μήνυμα αυτό από τους κατοίκους «να μην πλησιάζουν στην ζώνη αυτή».

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλούνται οι Los Angeles Times, πριν από τους πυροβολισμούς στο Gable House Bowl είχε σημειωθεί «άγριος τσακωμός».

Ο αριθμός των θυμάτων και το είδος των τραυμάτων που φέρουν δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, μεταδίδει παράλληλα στον ιστότοπό της η Evening Standard.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η πυροσβεστική υπηρεσία της Τόρανς και συνέστησε και αυτή στους κατοίκους να μην πλησιάζουν στην περιοχή.

Αστυνομικός δήλωσε ότι πυροβολισμοί ερρίφθησαν και στον χώρο στάθμευσης, όπου περίπου τρεις με πέντε άνθρωποι έχουν πέσει στο έδαφος. «Έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν πέσει στο έδαφος μέσα και έξω από το Gable House», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα ο διευθυντής του Gable House Χεσούς Πέρες δήλωσε στους Los Angeles Times ότι άκουσε περίπου 4 πυροβολισμούς. «Το μόνο που ακούσαμε ήταν ότι κάπου δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν», δήλωσε επίσης στην εφημερίδα.

«Ακούσαμε ότι γινόταν ένας μεγάλος καυγάς πριν από αυτό. Τρέξαμε στο μπαρ και καλυφθήκαμε επειδή μετά τον καυγά ακούσαμε πυροβολισμούς», πρόσθεσε.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι έμεινε κρυμμένος για περίπου 15 λεπτά προτού ένας φρουρός της ασφάλειας τον συνοδεύσει έξω στο πίσω μέρος του Gable House Bowl.

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες που βρισκόντουσαν έξω από το Gable House βρισκόντουσαν εμφανώς σε κατάσταση σοκ. Ορισμένοι άνδρες έκαναν εμετό, ενώ γυναίκες έκλαιγαν, φώναζαν και έμεναν κοντά η μια στην άλλη σαν ομάδα.

«Έγινε ένας τσακωμός και μετά ακούσαμε 9 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας άλλος άνδρας, ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομά του καθώς έφευγε.

Το Gable House περιγράφεται στον ιστότοπό του ως κέντρο παιγνιδιών που προσφέρει αίθουσα μπόουλινγκ, αίθουσα για παιγνίδια με λέιζερ και αίθουσα με ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, σχεδόν 40.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβόλα όπλα το 2017 στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκτονιών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.