Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι – Ζητά δικαιοσύνη

Η οικογένεια του 29χρονου ζητά απαντήσεις στα ερωτήματα της αιματηρής επίθεσης στην Κρήτη.
Να αποδοθεί δικαιοσύνη θέλει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου Φανουράκη, Γιάννης που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από 22χρονο στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη υπόθεση του 29χρονου από τη Μεσαρά και αφού απορρίφθηκαν οι εκδοχές του τροχαίου και της απόπειρας αυτοκτονίας, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ήδη οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr,https://www.cretalive.gr/ ως δράστης αναζητείται ένας 22χρονος κάτοικος Μοιρών, με καταγωγή από ορεινό χωριό του Δήμου Φαιστού. Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει άφαντος.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr,https://www.neakriti.gr/ ο 29χρονος έχει αποσωληνωθεί από την περασμένη Τρίτη και φαίνεται πως επικοινωνεί με τον περιβάλλον. Ο νεαρός πρόκειται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική Κλινική, με τη σφαίρα να παραμένει καρφωμένη στον εγκέφαλό του.

Ο Γιάννης Φανουράκης λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και μοιράζονται την ίδια αγωνία για τον 29χρονο Νίκο αλλά και στους γιατρούς που έδωσαν τη δική τους μάχη στην Εντατική.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Φανουράκη

Τα σχόλια είναι κλειστά.