“Αδικαιολόγητη η διακοπή των εργασιών στο οδικό έργο Ηράκλειο-Μεσαρά”

Ημερομηνία:

Τι αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εντελώς αδικαιολόγητα το τελευταίο διάστημα έχουν διακοπεί οι εργασίες κατασκευής στο οδικό έργο Ηράκλειο-Μεσαρά, μετά και την κατολίσθηση που πρόσφατα σημειώθηκε. Παρά την τεχνική λύση που έχει βρεθεί και σε μια περίοδο κατά την οποία οι αγροτικές μεταφορές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται εκτόξευση της τουριστικής κίνησης, οι εργασίες έχουν διακοπεί με αποτέλεσμα την εντεινόμενη ταλαιπωρία των πολιτών.

Η σημερινή Κυβέρνηση φέρνει στο ακέραιο την ευθύνη και αυτής της καθυστέρησης ολοκλήρωσης του έργου και οφείλει να φροντίσει για την άμεση επανεκκίνηση των εργασιών. Οφείλει επίσης να φροντίσει για τη συνεχή παρουσία της Τροχαίας για να συνδράμει τους οδηγούς που υποχρεώνονται να κάνουν χρήση του «παλιού δρόμου», διασφαλίζοντας την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων και τη μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών.

Η Κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει συγκεκριμένα για ποιό λόγο διακόπηκαν οι εργασίες το τελευταίο διάστημα και φυσικά πότε επιτέλους θα φροντίσει για την επανεκκίνησή τους. Και, δεύτερον, να δώσει μια απάντηση για το ποιό είναι το τελικό χρονοδιάγραμμα για την παράδοση του έργου στους πολίτες.

Η ταλαιπωρία των πολιτών από την ολιγωρία και τις καθυστερήσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Δημόσιος Απολογισμός της Πρυτανικής Αρχής του Ελληνικού...

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Δημόσιος Απολογισμός της Πρυτανικής Αρχής του Ελληνικού...

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Κανείς δεν μένει πίσω»: Πώς η Ισπανία έσωσε όλα τα ζώα από τις φωτιές

Από λιοντάρια και ελέφαντες μέχρι λύκους, γύπες, άλογα και...

Ριπές έως 150 χλμ./ώρα: Γιατί το φετινό μελτέμι ήταν από τα πιο ακραία των τελευταίων 15 ετών

Οι καταγραφές της μονάδας ΜΕΤΕΟ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών...

Τι ακριβώς είναι ο Όλυμπος;

Τι ακριβώς είναι ο Όλυμπος που βράβευσε η Ουνέσκο,...