Η “Μάχη της Κρήτης”: “Παρέλαση” πολιτικών αρχηγών στο νησί στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές

H Μάχη της Κρήτης και των …εντυπώσεων αναμένεται να διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στο νησί, καθώς οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, κ.κ. Μητσοτάκης, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης, με καταγωγή από την Κρήτη, θα την επισκεφθούν, στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Παράλληλα επίσκεψη θα πραγματοποιήσει και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το νησί αποτελεί μήλον της Έριδος για τα κόμματα και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Πριν από έναν σχεδόν χρόνο, στις εθνικές εκλογές, η ΝΔ κατάφερε να “βάψει” το νησί μπλε, ενώ το ΠΑΣΟΚ ήταν δεύτερο κόμμα σε 3 από τους 4 νομούς. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, με νέα πλέον ηγεσία, επιθυμεί όχι μόνο να ανεβάσει τα ποσοστά του, αλλά να κοντραριστεί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να καταφέρει να …αλλάξει χρώμα στον χάρτη την ημέρα των εκλογών.

Από την πλευρά του και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ποντάρει με την επίσκεψή του στην Κρήτη, αύξηση των ποσοστών του κόμματός του.

Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου. Το Σάββατο 1 Ιουνίου θα βρεθεί στο Ηράκλειο και θα μιλήσει έξω από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην λεωφόρο Δικαιοσύνης.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και θα συναντήσει τους φίλους του κόμματος στο Γεράνι. Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στα Χανιά, όπου έχει προγραμματιστεί κεντρική πολιτική ομιλία στο Αρσενάλι με ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα θέματα της Κρήτης.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου το Ηράκλειο θα επισκεφθεί το Ηράκλειο και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους, ενδεχομένως και στα δύο νοσοκομείο του νομού και θα κλείσει την επίσκεψή του με ομιλία στο κέντρο της πόλης.

(την ίδια ημέρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ηράκλειο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας)

Για την Τρίτη 4 Ιουνίου “κλείδωσε” η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στο Ηράκλειο, με σπίκεψη στην πλατεία του Αγίου Τίτου και συνομιλία με τους πολίτες.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης θα κλείσει την προεκλογική του περιοδεία από το Ηράκλειο, με την τελευταία ομιλία πριν τις Ευρωεκλογές την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο κέντρο της πόλης.https://www.ekriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.