“Τέχνημα και Λαϊκή Τέχνη”: 8-12/1/2025 στο Metropolitan Expo Αθηνών: Το Επιμελητήριο Χανίων Ενισχύει τη Συμμετοχή των Χανιώτικων Επιχειρήσεων

Ημερομηνία:

Το Επιμελητήριο Χανίων συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική εξωστρέφειας της Χανιώτικης Οικονομίας, επιδιώκοντας να εξασφαλίζει και να ενισχύει συστηματικά και εμπράκτως τη δυναμική παρουσία των Χανιώτικων επιχειρήσεων και των ποιοτικών προϊόντων τους στις κορυφαίες εκθέσεις της Ελληνικής και της παγκόσμιας Αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες Χανιώτικες επιχειρήσεις – μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή στη σημαντική έκθεση “Τέχνημα και Λαϊκή Τέχνη” (https://technima-expo.gr), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8 έως 12 Ιανουαρίου 2025 στο “Metropolitan Expo”, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Η σημαντική εμπορική έκθεση «TEXNHMA», παρουσιάζει κάθε χρόνο δημιουργήματα μοναδικής και διαχρονικής αξίας, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, τα οποία αποτυπώνουν με πληρότητα την τουριστική αγορά από κάθε γωνιά της χώρας. Παράλληλα με την «ΤΕΧΝΗΜΑ» πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες οι εκθέσεις «ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ» και «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ», συγκεντρώνοντας χειροποίητα είδη και προϊόντα Ελλήνων βιοτεχνών και καλλιτεχνών, καθώς επίσης και τουριστικά είδη από τα μεγαλύτερα σωματεία λαϊκής τέχνης της χώρας.

Οι Χανιώτικες επιχειρήσεις, οι οποίες θα επιλέξουν τη συμμετοχή τους ως εκθέτες για την προβολή των τοπικών τους προϊόντων, θα ενισχυθούν οικονομικά από το Επιμελητήριο Χανίων. Προϋπόθεση είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις και μέλη του Επιμελητηρίου Χανίων, οι οποίες προσκαλούνται μέχρι την Κυριακή 15/12/2024 να απευθύνονται στον φορέα της Επιχειρηματικότητας για να δηλώνουν το ενδιαφέρον ενίσχυσής τους μέσω της αποστολής της επισυναπτόμενης αίτησης προς την κα Ναταλία Κοτσάκη στο email: epimel@chania-cci.gr (τηλ. 28210 – 52329).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Ολόκληρη οικογένεια πίσω από τη σπείρα...

Τρία αδέρφια και τρεις συνεργοί είχαν στήσει «φάμπρικα» τηλεφωνικών...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ....

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Χανιά: Ολόκληρη οικογένεια πίσω από τη σπείρα...

Τρία αδέρφια και τρεις συνεργοί είχαν στήσει «φάμπρικα» τηλεφωνικών...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ....

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14 σημείων του Ιράν

Τα στάδια για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Πρόοδος σημειώνεται στις...

Σκινιάς: πυροβόλησε πέντε φορές τον πρώην φίλο του, τον πέτυχε μία στο πόδι

Οι Αρχές αναζητούν 21χρονο για το αιματηρό επεισόδιο στο...

«Μαύρη βροχή» στην Τεχεράνη: Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν προκαλεί εφιαλτική οικολογική κρίση

Ο πόλεμος είχε ήδη σκοτεινιάσει τον ουρανό της Τεχεράνης...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...