Ραφαέλα Πιτσικάλη: Συγκινεί η αδερφή της – « Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή»

Ραγίζει καρδιές το αντίο της αδερφής της 21χρονης Ραφαέλας, Μαρία

Συντετριμμένη η οικογένεια της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη που έφυγε την Τετάρτη από την ζωή μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο την αποχαιρετά.

Η αδερφή της Ραφαέλας, Μαρία, με μια συγκινητική ανάρτηση λέει το αντίο της στην αδερφή της και όπως τονίζει η ίδια «Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή».

Η νεαρή κοπέλα με λόγια που ραγίζουν καρδιές εκφράζει την υπερηφάνεια της για την 21χρονη μαχήτρια και την ευχαριστεί για όσα έζησαν μαζί.

Η συγκινητική ανάρτηση:

Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali 24.01.2024https://flashnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.