Ραγδαίες εξελίξεις: Υπό κράτηση πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση Novartis

Ημερομηνία:

Εξελίξεις στην υπόθεση της Νοvartis προοιωνίζεται η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος ενός εκ των τριών προσώπων που φέρεται να ανήκε στον κύκλο των προστατευομένων μαρτύρων, ο οποίος είχε διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας που επίσης βρίσκονται στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών για τη ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ελεγχόμενο πρόσωπο φέρεται να ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες ωστόσο από την έρευνα που διεξάγεται προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Το γεγονός αυτό οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πρόσωπο αυτό, φέρεται αργά χθες το βράδυ να επιχείρησε να φύγει από τη την Ελλάδα μετακομίζοντας εν κρυπτώ μαζί με όλη του την οικογένεια.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τις διωκτικές αρχές σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα ενώ δόθηκε εντολή να παραδώσει και το διαβατήριό του.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς η οποία διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση της Novartis.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Qatargate: Και ο Μαργαρίτης Σχoινάς στο κάδρο...

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν μέσα από το ευρωπαϊκό...

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Η διαδικασία για την άρση...

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει δηλώσει ότι θα συναινέσει στην...

Qatargate: Και ο Μαργαρίτης Σχoινάς στο κάδρο...

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν μέσα από το ευρωπαϊκό...

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Η διαδικασία για την άρση...

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει δηλώσει ότι θα συναινέσει στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας Καργάκη για τη βόμβα

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δολοφονία Λεβεντάκη: «Αφού την σκότωσα σκέφτηκα να ενοχοποιήσω κάποιον άλλον»

Ο 43χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το σχέδιο του προκειμένου...