Ραγδαίες εξελίξεις: Υπό κράτηση πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση Novartis

Εξελίξεις στην υπόθεση της Νοvartis προοιωνίζεται η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος ενός εκ των τριών προσώπων που φέρεται να ανήκε στον κύκλο των προστατευομένων μαρτύρων

Ραγδαίες εξελίξεις: Υπό κράτηση πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση Novartis . Εξελίξεις στην υπόθεση της Νοvartis προοιωνίζεται η άσκηση ποινικής δίωξης …..

Εξελίξεις στην υπόθεση της Νοvartis προοιωνίζεται η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος ενός εκ των τριών προσώπων που φέρεται να ανήκε στον κύκλο των προστατευομένων μαρτύρων, ο οποίος είχε διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας που επίσης βρίσκονται στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών για τη ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ελεγχόμενο πρόσωπο φέρεται να ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες ωστόσο από την έρευνα που διεξάγεται προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Το γεγονός αυτό οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πρόσωπο αυτό, φέρεται αργά χθες το βράδυ να επιχείρησε να φύγει από τη την Ελλάδα μετακομίζοντας εν κρυπτώ μαζί με όλη του την οικογένεια.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τις διωκτικές αρχές σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα ενώ δόθηκε εντολή να παραδώσει και το διαβατήριό του.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς η οποία διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση της Novartis.

Τα σχόλια είναι κλειστά.