Ρεκόρ όλων των εποχών στη Φλώρινα με -23 βαθμούς…

Ημερομηνία:

Η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» έφερε χιόνια στην Αττική, στην Εύβοια και στην Κρήτη, αλλά και πολικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα, με το κρύο να είναι τσουχτερό και τον υδράργυρο να κατρακυλά πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Μάλιστα στην Φλώρινα έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών, όπως ενημερώνει η ΕΜΥ, καθώς το θερμόμετρο έδειξε -23 βαθμούς Κελσίου!

Το θερμόμετρο στον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) στο Νευροκόπι Δράμας έδειξε 21 βαθμούς υπό το μηδέν καιι ακολούθησαν, τα Γρεβενά (-19,9), η Βωβούσα Ιωαννίνων (-19,5), το Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-19,3), η Φλώρινα (-18,8), η Πτολεμαΐδα (-18,5) και το Περτούλι (-17,5). Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με -16,7 και -12.6 βαθμούς επικράτησαν σε Καστοριά και Γιάννενα.

Στους -13 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη θερμοκρασία στην Κοζάνη. Στη Θεσσαλονίκη η ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στους -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Λαγκαδά, περιφερειακά της πόλης, ο υδράργυρος έπεσε στους -13.

Τσουχτερό είναι το κρύο και στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον υδράργυρο να υποχωρεί στους -11 βαθμούς Κελσίου στη Δράμα, στους -10 στο Διδυμότειχο και στους -9 στην Ορεστιάδα.

protothema.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ακίνητα: Nέα ευνοϊκή ρύθμιση για τους ιδιοκτήτες...

«Δώρο» στους ιδιοκτήτες ακινήτων πριν την πρεμιέρα του ΜΙΔΑ...

Τα μηνύματα της κάλπης στις ΗΠΑ: Στροφή...

Περίπου έξι στους δέκα Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον Τραμπ, ενώ...

Ακίνητα: Nέα ευνοϊκή ρύθμιση για τους ιδιοκτήτες...

«Δώρο» στους ιδιοκτήτες ακινήτων πριν την πρεμιέρα του ΜΙΔΑ...

Τα μηνύματα της κάλπης στις ΗΠΑ: Στροφή...

Περίπου έξι στους δέκα Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον Τραμπ, ενώ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Μηνά

Από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν...

Εορτολόγιο 5 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...