Ρεκόρ όλων των εποχών στη Φλώρινα με -23 βαθμούς…

Ημερομηνία:

Η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» έφερε χιόνια στην Αττική, στην Εύβοια και στην Κρήτη, αλλά και πολικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα, με το κρύο να είναι τσουχτερό και τον υδράργυρο να κατρακυλά πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Μάλιστα στην Φλώρινα έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών, όπως ενημερώνει η ΕΜΥ, καθώς το θερμόμετρο έδειξε -23 βαθμούς Κελσίου!

Το θερμόμετρο στον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) στο Νευροκόπι Δράμας έδειξε 21 βαθμούς υπό το μηδέν καιι ακολούθησαν, τα Γρεβενά (-19,9), η Βωβούσα Ιωαννίνων (-19,5), το Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-19,3), η Φλώρινα (-18,8), η Πτολεμαΐδα (-18,5) και το Περτούλι (-17,5). Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με -16,7 και -12.6 βαθμούς επικράτησαν σε Καστοριά και Γιάννενα.

Στους -13 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη θερμοκρασία στην Κοζάνη. Στη Θεσσαλονίκη η ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στους -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Λαγκαδά, περιφερειακά της πόλης, ο υδράργυρος έπεσε στους -13.

Τσουχτερό είναι το κρύο και στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον υδράργυρο να υποχωρεί στους -11 βαθμούς Κελσίου στη Δράμα, στους -10 στο Διδυμότειχο και στους -9 στην Ορεστιάδα.

protothema.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέο κεφάλαιο στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα δικογραφία...

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου φέρνουν στην επικαιρότητα νέες...

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει σε χρόνο...

Τα πιο σημαντικά στοιχεία του νέου νομοσχεδίου. Μεγαλύτερη ευελιξία και...

Νέο κεφάλαιο στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα δικογραφία...

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου φέρνουν στην επικαιρότητα νέες...

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει σε χρόνο...

Τα πιο σημαντικά στοιχεία του νέου νομοσχεδίου. Μεγαλύτερη ευελιξία και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το ΙΤΕ σε ανοιχτό διάλογο με την Κοινωνία

Σειρά εκδηλώσεων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας. Ποικίλες νέες...

Ραγδαία αύξηση των σεξουαλικών νοσημάτων στην Ελλάδα

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ειδικοί σχετικά με...