Ρέθυμνο: 31 περιστατικά μέθης στο Νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Κάθε χρόνο, μαζί με τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα στους ρυθμούς του καρναβαλιού στο Ρέθυμνο, δυστυχώς σημειώνονται πολλά περιστατικά μέθης, με νεαρά άτομα που διακομίζονται στο νοσοκομείο.

Κάθε χρόνο όλοι οι αρμόδιοι εφιστούν στην προσοχή όλων στην υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, δυστυχώς όμως αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγονται για εκείνους που χάνουν τον έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών Κρήτης, από τις 12 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Ρεθύμνου 31 άτομα συνολικά, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν και δύο ανήλικα παιδιά.

Τα 27 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο ανήλικων, είχαν διακομισθεί μέχρι τις 12 το βράδυ, που τυπικά ολοκληρώθηκε η ημέρα του καρναβαλιού, και τα υπόλοιπα τέσσερα κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά τις 12.

Ας θυμίσουμε ότι πέρσι 40 συνολικά άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο φέροντας συμπτώματα μέθης και ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι, 15 με 16 ετών. Τόσο οι ανήλικοι όσο και τα υπόλοιπα άτομα αντιμετωπίστηκαν στα επείγοντα και έφυγαν όλοι λίγες ώρες αργότερα και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ενώ το 2017 είχαν καταγραφεί περισσότερα περιστατικά μέθης και σε ανήλικους και σε ενήλικους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

H συνάντηση του Δημάρχου Ρεθύμνης με...

Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κτηματολογίου Θάνο Λίπα δέχθηκε σήμερα...

Ξεκινούν εργασίες επαναδιαγράμμισης από την Διεύθυνση Τεχνικών...

Από την Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης ανακοινώνεται...

H συνάντηση του Δημάρχου Ρεθύμνης με...

Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κτηματολογίου Θάνο Λίπα δέχθηκε σήμερα...

Ξεκινούν εργασίες επαναδιαγράμμισης από την Διεύθυνση Τεχνικών...

Από την Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης ανακοινώνεται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς

Ο Γιώργος Σουφλιάς αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική το...

Στο συρτάρι προσώρας το τουρκικό νομοσχέδιο της «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η «γραφειοκρατία» πίσω από τη χρονοβόρα διαδικασία κατάθεσης και...

Ακατάσχετο οφειλών προς το Δημόσιο: Αυξάνεται στα 1600 από τα 1250 ευρώ

Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης από το βήμα της...

Αποκάλυψη in: Το υπ. Δικαιοσύνης πλήρωσε ταξίδι για συνέδριο ιατροδικαστών σε υπεύθυνη… οικονομικών υπηρεσιών

Νεα ερωτήματα για τις επιλογές πολιτικών κι υπηρεσιακών παραγόντων...