Ρέθυμνο: 31 περιστατικά μέθης στο Νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Κάθε χρόνο, μαζί με τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα στους ρυθμούς του καρναβαλιού στο Ρέθυμνο, δυστυχώς σημειώνονται πολλά περιστατικά μέθης, με νεαρά άτομα που διακομίζονται στο νοσοκομείο.

Κάθε χρόνο όλοι οι αρμόδιοι εφιστούν στην προσοχή όλων στην υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, δυστυχώς όμως αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγονται για εκείνους που χάνουν τον έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών Κρήτης, από τις 12 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Ρεθύμνου 31 άτομα συνολικά, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν και δύο ανήλικα παιδιά.

Τα 27 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο ανήλικων, είχαν διακομισθεί μέχρι τις 12 το βράδυ, που τυπικά ολοκληρώθηκε η ημέρα του καρναβαλιού, και τα υπόλοιπα τέσσερα κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά τις 12.

Ας θυμίσουμε ότι πέρσι 40 συνολικά άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο φέροντας συμπτώματα μέθης και ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι, 15 με 16 ετών. Τόσο οι ανήλικοι όσο και τα υπόλοιπα άτομα αντιμετωπίστηκαν στα επείγοντα και έφυγαν όλοι λίγες ώρες αργότερα και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ενώ το 2017 είχαν καταγραφεί περισσότερα περιστατικά μέθης και σε ανήλικους και σε ενήλικους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρίας Λιονή ...

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων,...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενισχύει ακόμη περισσότερο ...

Ο Δήμος Ρεθύμνης συνεχίζει να ενισχύει τη μικροκινητικότητα στην...

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρίας Λιονή ...

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων,...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενισχύει ακόμη περισσότερο ...

Ο Δήμος Ρεθύμνης συνεχίζει να ενισχύει τη μικροκινητικότητα στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νόμος Κατσέλη: Ιστορική ανατροπή με «κούρεμα» τόκων – Πώς σταθεροποιούνται οι δόσεις για 100.000 πολίτες

Σημαντική αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των δόσεων για δανειολήπτες...

Νέα άφιξη μεταναστών στην Κρήτη – Εντοπίστηκε σκάφος με 35 άτομα στον Κουδουμά

Δεν έχουν τέλος οι μεταναστευτικές ροές προς την Κρήτη,...

ΕΟΤ: Δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στην πολωνική τουριστική αγορά

Oι δράσεις υλοποιήθηκαν από την Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε...

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις-σταθμός από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελλάδας

Παραβίαση του δικαιώματος στην οικογενειακή ζωή και του δικαιώματος...