Ρέθυμνο: 31 περιστατικά μέθης στο Νοσοκομείο

Ρέθυμνο: 31 περιστατικά μέθης στο Νοσοκομείο. Κάθε χρόνο, μαζί με τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα στους ρυθμούς του καρναβαλιού…

Κάθε χρόνο, μαζί με τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα στους ρυθμούς του καρναβαλιού στο Ρέθυμνο, δυστυχώς σημειώνονται πολλά περιστατικά μέθης, με νεαρά άτομα που διακομίζονται στο νοσοκομείο.

Κάθε χρόνο όλοι οι αρμόδιοι εφιστούν στην προσοχή όλων στην υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, δυστυχώς όμως αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγονται για εκείνους που χάνουν τον έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών Κρήτης, από τις 12 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Ρεθύμνου 31 άτομα συνολικά, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν και δύο ανήλικα παιδιά.

Τα 27 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο ανήλικων, είχαν διακομισθεί μέχρι τις 12 το βράδυ, που τυπικά ολοκληρώθηκε η ημέρα του καρναβαλιού, και τα υπόλοιπα τέσσερα κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά τις 12.

Ας θυμίσουμε ότι πέρσι 40 συνολικά άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο φέροντας συμπτώματα μέθης και ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι, 15 με 16 ετών. Τόσο οι ανήλικοι όσο και τα υπόλοιπα άτομα αντιμετωπίστηκαν στα επείγοντα και έφυγαν όλοι λίγες ώρες αργότερα και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ενώ το 2017 είχαν καταγραφεί περισσότερα περιστατικά μέθης και σε ανήλικους και σε ενήλικους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.