Ρέθυμνο:Ανακοίνωση της ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου για τα δημοσιεύματα περί «Γολγοθά» των μαθητών εκτός πόλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΤΕΛΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 09/12/2022

Με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου περί «Γολγοθά» των μαθητών εκτός πόλης που μετακινούνται με λεωφορεία του ΚΤΕΛ» και έπειτα από τις διευκρινίσεις που παρέχει στο ΚΤΕΛ η ίδια καταγγέλλουσα κα Κυριακή Πετράκη, η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ», ερεύνησε το σημερινό περιστατικό και ανακοινώσει τα παρακάτω:

«Διαπιστώσαμε ότι πράγματι παρόλο που οι μαθητές από Ατσιπόπουλο προς Ρέθυμνο εξυπηρετούνται με τέσσερα διαφορετικά λεωφορεία, το ένα από αυτά με υπαιτιότητα του οδηγού και κατά συνέπεια της εταιρείας μας, δεν επιβίβασε μαθητές από δύο στάσεις, επειδή όπως απολογήθηκε ο οδηγός «δεν έκαναν σήμα» .

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να γεμίσει το τελευταίο λεωφορείο και να μην καταφέρουν να επιβιβαστούν ορισμένοι μαθητές μετά το Ατσιπόπουλο.

Η «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.» κίνησε άμεσα διαδικασία ελέγχου και ευθυνών σχετικά με το περιστατικό αυτό. Σας ζητούμε συγνώμη και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την ταλαιπωρία.

Σε κάθε περίπτωση καθυστέρησης είτε λόγω κυκλοφορίας είτε ζημιάς είτε από υπαιτιότητα μας όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση η συνεργασία και η επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολείων είναι άμεση ώστε να μην υπάρξει επίπληξη ή απουσία των μαθητών.

Για το μεσημέρι που μας αναφέρετε, από Περιβόλια με κατεύθυνση το Ρέθυμνο αποχωρούν περίπου 400 μαθητές. Όλοι οι μαθητές οφείλουν να εξυπηρετηθούν με ανταπόκριση από Ρέθυμνο προς τους προορισμούς τους. Η «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.» δρομολογεί έκτακτα ορισμένα από τα δρομολόγια της, με αναχώρηση από τα Περιβόλια προκειμένου να μην υπάρχει ο κίνδυνος μαθητές να χάσουν την ανταπόκριση τους.

Σε καμία περίπτωση όμως δε μπορεί όμως να ομαδικοποιήσει τους μαθητές και να τους διαχωρίσει στα λεωφορεία της. Σας γνωρίζουμε ότι λειτουργεί σύγχρονη υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου καταγραφής αιτημάτων-παραπόνων καθημερινότητας από 06:30 έως 22:30, καθώς και ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της διαδρομής, των στάσεων και της ταχύτητας των λεωφορείων, στο τηλ. 2831022212.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας 08:00-16:00 στα γραφεία της εταιρείας μας ή στο e mail: ktelreth@otenet.gr».

Τα σχόλια είναι κλειστά.