Ρέθυμνο:Αποκαταστάθηκε η αισθητική εικόνα της περίφραξης του Δημοτικού Κήπου

Ημερομηνία:

Προτεραιότητα δόθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας , Πρασίνου & Αστικού Περ/ντος η αισθητική αποκατάσταση της βορειοδυτικής περίφραξης του Δημοτικού Κήπου.

Νωρίς σήμερα το πρωϊ (Πέμπτη 10/9/’20), ειδοποιήθηκε ο εργολάβος καθαριότητας και έβαψε τα τμήματα του τοιχίου περίφραξης του Κήπου που είχαν υποστεί βανδαλισμό από γκράφιτυ, προλαμβάνοντας τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια που διατύπωσαν στη διάρκεια του ίδιου πρωινού, ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες που είχαν δει την προηγούμενη ημέρα τη θλιβερή εικόνα.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που τα υποστελεχωμένα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, απασχολούνται, σε βάρος άλλων σημαντικών κι επειγουσών εκκρεμοτήτων όπως είναι για παράδειγμα, την περίοδο που διανύουμε, η ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης φθορών και καθαρισμού σχολικών κτιρίων, με την αντιμετώπιση της παράνομης, αυθαίρετης και εν προκειμένω κακόγουστης φθοράς δημοσίων κτιρίων και χώρων.

Πρόκειται για μια θλιβερή, εκ των άλλων, πρακτική, που προσβάλλει πρωτίστως όσους την υιοθετούν, επιβαρύνει οικονομικά, προκαλεί σπατάλη εργατοωρών και υλικών και προσβάλλει αισθητικά τη Ρεθυμνιώτικη κοινωνία στο σύνολο της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε στο Επισκοπείο τους «συμμαθητές»...

9 Μαΐου 2026 Το πρωί του Σαββάτου, 9ης Μαΐου 2026,...

ΣΥΓΕΝΙΑΡ_Πανελλαδική απεργία 13 Μαΐου...

ΣΥΓΕΝΙΑΡ - ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ,...

Ρέθυμνο:Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε στο Επισκοπείο τους «συμμαθητές»...

9 Μαΐου 2026 Το πρωί του Σαββάτου, 9ης Μαΐου 2026,...

ΣΥΓΕΝΙΑΡ_Πανελλαδική απεργία 13 Μαΐου...

ΣΥΓΕΝΙΑΡ - ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 13 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Κρήτη:Συνεχώς διογκούμενο το πρόβλημα της έλλειψης εργαζομένων στον τουρισμό

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ...

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για να «ανοίξουν» τα κλειστά σπίτια

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...