Ρέθυμνο: Χίλιοι αθλητές στο Πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζϊτσου

Ημερομηνία:

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζίτσου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, στο Ρέθυμνο, με την συμμετοχή άνω των 1.000 αθλητών και αθλητριών από 26 αναγνωρισμένους αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης.

Το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου είναι το μεγαλύτερο περιφερειακό πρωτάθλημα της χώρας στο τομέα των μαχητικών τεχνών και κάθε χρόνο, μέσω της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης και εξέλιξης της διοργάνωσης, το τουρνουά σημειώνει τεράστια επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Το γεγονός αυτό έχει καθιερώσει το πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζϊτσου ως ένα από τα ισχυρότερα αριθμητικά, αγωνιστικά και οργανωτικά σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), με την συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου», την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Δήμου Ρεθύμνης – Τμήμα Αθλητισμού.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, μετά τις 15.00 θα αγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριες άνω των 18 ετών, στα αγωνιστικό σύστημα Fighting και στο αγωνιστικό σύστημα εδάφους Newaza.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, από τις 09.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ θα αγωνιστούν στο αγωνιστικό σύστημα Fighting οι ηλικιακές κατηγορίες -14, -16 και -18 ετών.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, από τις 09.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ θα αγωνιστούν στο αγωνιστικό σύστημα Fighting οι μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες -6 ετών -8 ετών -10 ετών και -12 ετών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης : Σύσκεψη για την...

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης, με την υποστήριξη...

Δήμος Ρεθύμνης : Σύσκεψη για την...

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης, με την υποστήριξη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...