Ρέθυμνο:Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε αγωγούς του Φράγματος Ποταμών Αμαρίου

Ημερομηνία:

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. (Ο.Α.Κ. Α.Ε. ), ως υπεύθυνος φορέας κατασκευής και λειτουργίας του έργου «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΜΑΡΙΟΥ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ», ενημερώνει τους κατοίκους των περιοχών της Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίου Δήμου Ρεθύμνου καθώς και τους διερχόμενους οδηγούς ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης του υφιστάμενου αγωγού άρδευσης του Φράγματος με το υλοποιημένο τμήμα του νέου αγωγού επί της επαρχιακής οδού Ρεθύμνου – Αρκαδίου μεταξύ των οικισμών Πηγής και Λούτρας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023. Η έναρξη των εργασιών έχει προγραμματιστεί στις 8.30π.μ. με εκτιμώμενο χρόνο περαίωσης στις 17:00 μ.μ.
Στο σημείο εκτέλεσης των εργασιών για λόγους ασφαλείας θα απαγορευθεί η κίνηση οχημάτων ενώ θα τοποθετηθεί σχετική σήμανση για την παράκαμψη των επιβατικών οχημάτων. Κατά τα το ίδιο χρονικό διάστημα, η διέλευση οχημάτων μεγάλου όγκου προς τους οικισμούς του Δήμου Αρκαδίου ανατολικά της θέσης εκτέλεσης των εργασιών, καθώς και προς την Ιερά Μονή Αρκαδίου και τους οικισμούς του Αμαρίου, θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου έως την περιοχή του Σταυρωμένου και ακολούθως μέσω Δημοτικής οδού προς Βιράν Επισκοπή.
Από τον Ο.Α.Κ. γίνεται γνωστό πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όχληση των πολιτών και να δοθεί ξανά η επαρχιακή οδός με ασφάλεια στην κυκλοφορία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα εποχή στο ΕΛΜΕΠΑ: Εξελέγη Πρύτανης ο...

Νέος Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εξελέγη ο Ρεθεμνιώτης...

ΒΟΑΚ Ρεθύμνου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 10 Ιουλίου...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, η λήψη...

Νέα εποχή στο ΕΛΜΕΠΑ: Εξελέγη Πρύτανης ο...

Νέος Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εξελέγη ο Ρεθεμνιώτης...

ΒΟΑΚ Ρεθύμνου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 10 Ιουλίου...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, η λήψη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρεκόρ θέρμανσης το 2025: Στο +1,37°C η θερμοκρασία της Γης λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας

SOS για το κλίμα. Οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες ώθησαν σε αύξηση...

Γιατί αυξάνονται τα διαζύγια μετά τα 50; Οι ειδικοί έχουν βρει την αιτία και δεν είναι η απιστία

Ζευγάρια που υπήρξαν εξαιρετικοί γονείς, μπορεί να μην κατάφεραν...