Ρέθυμνο: Διανομή τροφίμων κοινωνικού παντοπωλείου (15/01/2019)

Ρέθυμνο: Διανομή τροφίμων κοινωνικού παντοπωλείου (15/01/2019) . Σας ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου ……

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, στους δικαιούχους συμπολίτες – ωφελούμενους από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η διανομή θα διαρκέσει από τις  08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι,  στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην   οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Οι ωφελούμενοι που δεν προσήλθαν για ανανέωση της κάρτας μέλους τους θα πρέπει πρώτα να ενεργήσουν για την ανανέωση της εγγραφής τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία αισθάνονται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση  να ευχαριστήσουν θερμά όλους εσάς, που με αφορμή τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, προσφέρατε με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία προς το συνάνθρωπο,  τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης.

Ελπίζουμε η δράση τους να βρει μιμητές και να εμπνεύσει κι άλλους συμπολίτες, φορείς, ιδιώτες ή επιχειρήσεις  να γίνουν ενεργά μέλη αυτής της αλυσίδας κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού το αίτημα για την κάλυψη στοιχειωδών διατροφικών αναγκών είναι επίμονο και σταθερό σε καθημερινή βάση και όχι μόνον στις γιορτινές περιόδους.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά:

  • Τον Σύλλογο Διδασκόντων αλλά τους μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Ατσιποπούλου.
  • Τους διδάσκοντες και μαθητές του Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας-Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΗΤΑΜ).
  • Το 8ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου από δράση που οργάνωσαν φοιτητές του τρίτου έτους του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Ηλικίας κατά την πρακτική τους άσκηση.
  • Τους σπουδαστές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης Ρεθύμνου – GRANT
  • Την Διεύθυνση της CRETA FARMS.
  • Το Τυπογραφείο Xpress
  • Την Εταιρία Ανακύκλωσης Ενδυμάτων και Υποδημάτων RECYCOM (κόκκινοι κάδοι) όπου κάθε μήνα προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο δωροεπιταγές αξίας 150,00 ευρώ για την αγορά τροφίμων από τα σούπερ-μάρκετ SYNKA.

Τα σχόλια είναι κλειστά.