Ρέθυμνο:Δήλωση Γιάννη Κεφαλογιάννη για την έγκριση του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

«Η έγκριση του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για το έργο που αφορά την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου αποτελεί αδιαμφησβήτητα ένα σημαντικό και θετικό βήμα στην προσπάθεια που καταβάλει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ενίσχυση των υποδομών τόσο στο Ρέθυμνο, όσο και στην Κρήτη συνολικά.
Με την ολοκλήρωση του έργου, το υφιστάμενο κτήριο αναμένεται να εκσυγχρονιστεί πλήρως, τόσο λειτουργικά, όσο και ενεργειακά, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίες και αναβαθμίζοντας στην πράξη τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Δικαιοσύνης προς τους πολίτες του Ρεθύμνου.
Ως Κρητικός, αλλά και με την ιδιότητα του δικηγόρου δεν μπορώ παρά να νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτή την εξέλιξη για την οποία μαζί με τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή εργαστήκαμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μου στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Αξιοποιώντας σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως είναι τα ΣΔΙΤ, υλοποιούμε στο ακέραιο μια ακόμα δέσμευση την οποία αναλάβαμε, με στόχο την ενίσχυση και την αναβάθμιση βασικών υποδομών της πόλης μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μνημονεύοντας τους ήρωές μας τ’ Αρκαδιού» :...

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 160 ετών...

Ρέθυμνο:Το Δημαρχείο ντύνεται στα μπλε και...

Με μπλε χρώμα θα φωταγωγηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 9...

«Μνημονεύοντας τους ήρωές μας τ’ Αρκαδιού» :...

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 160 ετών...

Ρέθυμνο:Το Δημαρχείο ντύνεται στα μπλε και...

Με μπλε χρώμα θα φωταγωγηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 9...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήλωση του Μανώλη Συντυχάκη για την αύξηση των προσφυγικών ροών στην Κρήτη

Όλες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν την ακόμα...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βραβεύει την ακαδημαϊκή αριστεία των φοιτητών και φοιτητριών του

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης απονέμει δεκαέξι (16) Βραβεία Αριστείας σε...

Κτηνοτροφία: Ψηφιακός έλεγχος αιγοπροβάτων – Τι αλλάζει στις ενισχύσεις

Σε λειτουργία η ψηφιακή βάση ιχνηλασιμότητας αιγοπροβάτων – Υποχρεωτικοί...