Ρέθυμνο: Δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών χορών στο στο Κέντρο Νέων

Ημερομηνία:

Με στόχο την ένταξη της πλούσιας κρητικής παράδοσης στην καθημερινότητα των συμπολιτών και την ενίσχυση του ενδιαφέροντος που επιδεικνύουν οι νέοι του Ρεθύμνου στην εκμάθηση παραδοσιακών χορών, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνουν αντίστοιχο Τμήμα στο Κέντρο Νέων.

Οι συμπολίτες θα έχουν τη δυνατότητα εκμάθησης παραδοσιακών χορών απ’ όλη την Ελλάδα, από έμπειρο εκπαιδευτή, στο πλαίσιο μαθημάτων που προσφέρονται δωρεάν από το Δήμο Ρεθύμνης, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να μυηθούν με τον πιο ζωντανό κι ευχάριστο τρόπο στα ήθη και τα έθιμα της λαϊκής μας παράδοσης και συνάμα ν’ αποκομίσουν τα πολλαπλά οφέλη του χορού τόσο σε βιολογικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο όπως η σωματική άσκηση, η υγιής κοινωνικοποίηση, η εκτόνωση, η ψυχαγωγία, η αποφόρτιση από την ένταση της καθημερινότητας κ.α.

Όπως προαναφέρθηκε το Πρόγραμμα Εκμάθησης Παραδοσιακών χορών θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Νέων  και το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Ημέρες και ώρες προγράμματος  

Τρίτη: 18:00-21:00

Πέμπτη 17:00- 21:00,

Παρασκευή 17:30-21:00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον υπεύθυνο εκπαιδευτή παραδοσιακών χορών κ. Σπυρλιδάκη ( τηλ. Επικοινωνίας: 6942848063).  Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι το πρόγραμμα θα διεξαχθεί τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δράση συλλογής ρούχων και υπόδησης στο Ρέθυμνο

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ...

Τα παιδιά μας βλέπουν θέατρο! «Ήταν ένα...

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης και της αγάπης που έδειξαν...

Δράση συλλογής ρούχων και υπόδησης στο Ρέθυμνο

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ...

Τα παιδιά μας βλέπουν θέατρο! «Ήταν ένα...

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης και της αγάπης που έδειξαν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κρητικιά που έκανε το λάδι «επιστήμη»

Η Ελευθερία Γερμανάκη, διεθνής κριτής ελαιολάδου και διευθύντρια του...

5 ορόσημα του 2025 που αλλάζουν το νόημα της θεραπείας – Η Ιατρική στο κατώφλι της Ψηφιακής Βιολογίας

Ανίατες νόσοι μετατρέπονται σε διαχειρίσιμες καταστάσεις και η στατιστική...

Δράση συλλογής ρούχων και υπόδησης στο Ρέθυμνο

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ...