Σοκ προκαλούν δύο περιστατικά ενδοσυντροφικής βίας με θύματα γυναίκες, που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνο και είχαν ως πρωταγωνιστές Βρετανούς τουρίστες.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν Βρετανός τουρίστας, που βρισκόταν για διακοπές στο Ρέθυμνο μαζί με τη σύντροφό του, την ξυλοκόπησε έπειτα από έντονο καυγά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το δεύτερο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν 22χρονος Βρετανός ξυλοκόπησε την 27χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο, προκαλώντας της τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα, δαγκωματιές και εκδορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Σημειώνεται ότι ο ίδιος αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.
Ο καυγάς εκτροχιάστηκε σε σοβαρό περιστατικό βίας, με τον 22χρονο σύντροφο να επιτίθεται στην 27χρονη, προκαλώντας της τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα, δαγκωματιές και εκδορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Τη διερεύνηση και των δύο υποθέσεων έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.