Ρέθυμνο:Εκδήλωση του Δήμου Μυλοποτάμου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ημερομηνία:

Εκδήλωση του Δήμου Μυλοποτάμου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
O Δήμος Μυλοποτάμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 7:00 μ.μ.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας του τουρισμού για την τοπική ανάπτυξη, καθώς και στην απόδοση τιμής σε εκείνους που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην τουριστική πρόοδο της περιοχής μας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές του τουρισμού, ενώ θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου ιστότοπου visitmylopotamos, ο οποίος προβάλλει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Δήμου.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς θα αποτελέσει η τιμητική βράβευση της κας Μαρίας Πωλογεώργη για την πολυετή και αξιόλογη προσφορά της στον τομέα του τουρισμού, καθώς και η βράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών του Δήμου Μυλοποτάμου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη σταθερή προτίμησή τους στον τόπο μας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει δείπνο στο εστιατόριο “Χαρούπι και Ελιά” στο Μελιδόνι, προσφέροντας την ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση και δικτύωση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Mε φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου και προσφορά υπηρεσιών...

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης και η...

Ρέθυμνο:Εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού...

Εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού των...

Ρέθυμνο:Mε φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου και προσφορά υπηρεσιών...

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης και η...

Ρέθυμνο:Εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού...

Εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού των...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγρότες: Επιστροφή στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ – Ποιοι απαλλάσσονται από πρόστιμα και δηλώσεις

Νέα ρύθμιση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών δίνει τη...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...

Ο Μανώλης Κονταρός μιλάει για τους απόδημους Κρήτες

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης είναι ο καλεσμένος στο 7ο...