Ρέθυμνο:Εκδήλωση του Δήμου Μυλοποτάμου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ημερομηνία:

Εκδήλωση του Δήμου Μυλοποτάμου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
O Δήμος Μυλοποτάμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 7:00 μ.μ.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας του τουρισμού για την τοπική ανάπτυξη, καθώς και στην απόδοση τιμής σε εκείνους που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην τουριστική πρόοδο της περιοχής μας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές του τουρισμού, ενώ θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου ιστότοπου visitmylopotamos, ο οποίος προβάλλει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Δήμου.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς θα αποτελέσει η τιμητική βράβευση της κας Μαρίας Πωλογεώργη για την πολυετή και αξιόλογη προσφορά της στον τομέα του τουρισμού, καθώς και η βράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών του Δήμου Μυλοποτάμου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη σταθερή προτίμησή τους στον τόπο μας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει δείπνο στο εστιατόριο “Χαρούπι και Ελιά” στο Μελιδόνι, προσφέροντας την ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση και δικτύωση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τριόπετρα: «Πράσινο φως» από το υπουργείο Πολιτισμού...

Η επένδυση για το project του κυπριακού Ομίλου Φωτιάδη...

Συνεδρίασε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας...

Με έμφαση στην επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων φορέων...

Τριόπετρα: «Πράσινο φως» από το υπουργείο Πολιτισμού...

Η επένδυση για το project του κυπριακού Ομίλου Φωτιάδη...

Συνεδρίασε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας...

Με έμφαση στην επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων φορέων...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμών των συντάξεων του Ιουνίου. Τις τελευταίες...

Taste Atlas: Η γραβιέρα Κρήτης στα κορυφαία τυριά του κόσμου

Η «χρυσή» πεντάδα με ελληνικό χρώμα. Η Ελλάδα μόλις κατέκτησε...

Αρρύθμιστη υπέρταση: Το μέγεθος του προβλήματος και ο νέος σύμμαχος στην αντιμετώπισή της

Το 90% των υπερτασικών ασθενών θα ρυθμιστούν, αν λαμβάνουν...