Ρέθυμνο: Εκδήλωση στον Δημοτικό Κήπο για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Ένας μικρός Ρεθεμνιώτης, ο 15χρονος «Άλεξ ο Ταχυδακτυλουργός» ή κατά κόσμον Αλέξανδρος Καμπούρης, τείνει χείρα βοηθείας και συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις στο μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, που δίνει έναν άνισο αγώνα για να θεραπευτεί από μια σπάνια εκφυλιστική νόσο.

Ειδικότερα, πρόκειται για μια πρωτοβουλία της “Παιδαγωγικής Ομάδας Μαραμπού” και του Συλλόγου “Κρητών Δράσεις” που αφορά στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου. Στόχος της εκδήλωσης είναι ενίσχυση του ταξιδιού, του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστώνη που θα του σώσει τη ζωή.

Ο 15χρονος Αλέξανδρος, απάντησε θετικά στην πρόσκληση που του έγινε από τους διοργανωτές και αποφάσισε να θέσει στην υπηρεσία αυτής της σημαντικής δράσης «τα δικά του όπλα». Τις γνώσεις και το ταλέντο του ως ταχυδακτυλουργός,

Η Παιδαγωγική Ομάδα Μαραμπού” και ο Συλλόγος “Κρητών Δράσεις” έχουν ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια και δράσεις για τα όλα παιδιά που θα βρεθούν εκεί.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Κήπο, μ’ ένα ελάχιστο αντίτιμο στην είσοδο, ελάτε όλοι για να στείλουμε μια αγκαλιά στο μικρό μαχητή της ζωής.

Τα κεράσματα είναι ευγενική προσφορά του Cafe Le Jardin

Τα σχόλια είναι κλειστά.