Ρέθυμνο: Έκκληση στο Δήμο από κατοίκους και επιχειρηματίες στα Περιβόλια

Ρέθυμνο: Έκκληση στο Δήμο από κατοίκους και επιχειρηματίες στα Περιβόλια

Έκκληση απευθύνουν στο Δήμο κάτοικοι και επιχειρηματίες σε συγκεκριμένη γειτονιά στα Περιβόλια, καθώς όπως δηλώνουν στα Παραπολιτικά Κρήτης, εκκρεμούν εδώ και καιρό αιτήματα αποκατάστασης δρόμου και φωτισμού χωρίς αντίκρυσμα.

Πιο συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Άρη Βελουχιώτη και Γοργοποτάμου, έχει σπάσει το οδόστρωμα σε φρεάτιο, πάνω στη στροφή και τη διάβαση πεζών, έχοντας δημιουργήσει μια τεράστια λακκούβα, ιδιαίτερα επικίνδυνη για πεζούς αλλά και οχήματα. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αγανακτήσει, τονίζοντας ότι έχουν ενημερώσει το δήμο για το πρόβλημα εδώ και καιρό, χωρίς αποτέλεσμα.

Παράλληλα, λίγα μέτρα πιο κάτω, είχε σπάσει η άνω λάμπα ενός στύλου της ΔΕΗ, και παρά τις εκκλήσεις πολιτών στις αρμόδιες υπηρεσίες εδώ και ένα χρόνο δεν έχει αντικατασταθεί.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής εμφανίζονται αναστατωμένοι, και χαρακτηριστικά αναφέρουν:

“Ήδη αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Ήδη πιεζόμαστε και πρέπει να κάνουμε όλοι το καλύτερο δυνατό ώστε να συντηρηθούμε φέτος με την ελπίδα ότι θα έρθουν τουρίστες. Τι εντύπωση όμως θα δώσουμε στους τουρίστες όταν ερχόμενοι εδώ θα αντικρίζουν σπασμένους δρόμους και ελλειπή φωτισμό; Έχουμε εδώ μαγαζιά, ξενοδοχεία, θέλουμε μια σωστή εικόνα γύρω από τους κόπους της ζωής μας. Επίσης θέλουμε να είμαστε ασφαλείς, οι οδηγοί δίκυκλων να μην κινδυνεύουν, τα παιδιά μας να κάνουν ποδήλατο με ασφάλεια, όχι να φοβόμαστε καθημερινά τυχόν τραυματισμούς από λακκούβες! Για το δήμο αυτά ίσως είναι απλά πράγματα, για εμάς όμως είναι βελτίωση της ζωής μας”.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.