Ρέθυμνο- Ενεργοί Πολίτες: Συμπαράσταση στους 24 απολυμένους της υπηρεσίας καθαριότητας

Ημερομηνία:

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» συμπαρίσταται στους 24 απολυμένους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Ρεθύμνου και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους.

Στις 11/2/2020 οι 24 συμβασιούχοι απολύθηκαν από την δουλειά τους ύστερα από 5 και πλέον χρόνια συνεχούς εργασίας στην ίδια υπηρεσία, την υπηρεσία καθαριότητας. Είχαν προσληφθεί στον δήμο μέσω ΑΣΕΠ και μετά από συνεχείς ανανεώσεις συμβάσεων συνέχισαν να εργάζονται όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου με δύο ομόφωνες αποφάσεις του διαπίστωσε ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και ότι είναι αναγκαίοι στην υπηρεσία καθαριότητας στην οποία υπάρχουν πολύ μεγάλες ελλείψεις.

Η δημοτική αρχή πρέπει να σεβαστεί αυτές τις ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων συμβασιούχων.

Η διγλωσσία της δημοτικής αρχής, αλλά να λέει στο δημοτικό συμβούλιο και άλλα να υποστηρίζει στα δικαστήρια μέσω της νομικής της υπηρεσίας, οδηγεί 24 εργαζόμενους στην ανεργία και στην απόγνωση. 

ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

                                 «ΡΕΘΥΜΝΟ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο: 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από...

Ένας 17χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου το βράδυ του...

Ρέθυμνο:Ο Δήμος Μυλοποτάμου στο πλευρό των παραγωγών

ΟΔήμος Μυλοποτάμου εκφράζει την ξεκάθαρη στήριξή του στους αγρότες...

Ρέθυμνο: 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από...

Ένας 17χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου το βράδυ του...

Ρέθυμνο:Ο Δήμος Μυλοποτάμου στο πλευρό των παραγωγών

ΟΔήμος Μυλοποτάμου εκφράζει την ξεκάθαρη στήριξή του στους αγρότες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγροτικά μπλόκα στην Κρήτη: Επεισόδια με χημικά και πέτρες – Έκλεισε το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Αστυνομικές κλούβες και περιπολικά παρατάχθηκαν στις εισόδους του «Νίκος...

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη στη νέα Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Αγάπη Μικρού

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε συγχαρητήριο μήνυμα του...