Ρέθυμνο:Ενημερωτική συνάντηση για τη μελέτη αποκατάστασης στο Φαράγγι του Κοτσιφού

Ημερομηνία:

Ενημερωτική συνάντηση για τη μελέτη αποκατάστασης στο Φαράγγι του Κοτσιφού σήμερα στην Π.Ε. Ρεθύμνης

Συνάντηση για την μελέτη αποκατάστασης στο Φαράγγι Κοτσιφού, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή, με την συμμετοχή του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου, κ. Γιάννη Ταταράκη και των Προέδρων της περιοχής.

Όπως ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, η μελέτη αποκατάστασης παραδόθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης από τον μελετητή σε συνεργασία και με τον τεχνικό σύμβουλο της Π.Ε. Ρεθύμνης, καθηγητή κ. Καββαθά, την Παρασκευή 12 Απριλίου. Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης ενημερώνει σχετικά τον εργολάβο, ώστε οι εργασίες αποκατάστασης να ξεκινήσουν το ταχύτερο δυνατό.
Παράλληλα, παραδόθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και η αναγνωριστική μελέτη για το θέμα του τούνελ (μακροπρόθεσμη λύση) και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις για τη διαδικασία της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων των οδεύσεων μέσω τούνελ με την αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (ΠΕΧΩ).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Οι «Στρίγγλες» και οι «Όλοι Βιτσιόζοι»...

Το κέφι, οι αυτοσχεδιασμοί, η ψυχαγωγική διάθεση, οι θεαματικές...

Συνεργασία Περιφέρειας Κρήτης, Δήμων Αμαρίου και Αγίου...

Η διάσωση, η καταμέτρηση και η προστασία των μνημειακών...

Ρέθυμνο:Οι «Στρίγγλες» και οι «Όλοι Βιτσιόζοι»...

Το κέφι, οι αυτοσχεδιασμοί, η ψυχαγωγική διάθεση, οι θεαματικές...

Συνεργασία Περιφέρειας Κρήτης, Δήμων Αμαρίου και Αγίου...

Η διάσωση, η καταμέτρηση και η προστασία των μνημειακών...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παρασκευή και 13: Γιατί θεωρείται ημέρα γκαντεμιάς;

Το 2026 φέρνει όχι μία αλλά τρεις Παρασκευές και...

Ψυχοσάββατο 2026: Πότε πάμε τα κόλλυβα στην Εκκλησία

Το Ψυχοσάββατο της Απόκρεω φέτος «πέφτει» Σάββατο 14 Φεβρουαρίου,...