Ρέθυμνο : Η Εορτή της Θείας Αναλήψεως στο Πάνορμο

Το πρωί της Πέμπτης, 13ης Ιουνίου 2024, Εορτή της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Πανόρμου Μυλοποτάμου.
Τον Θείο λόγο κήρυξε, κατόπιν προτροπής του Σεβασμιωτάτου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, ο οποίος αναφέρθηκε στην υψηλή θεολογία και στα μηνύματα της Εορτής της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Ο Σεβασμιώτατος, προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον άγιο Καθηγούμενο, στον Εφημέριο της Ενορίας, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Ηλία Κοτζαμπασάκη, και τους καλούς τους συνεργάτες, στους κληρικούς και τους πιστούς που προσήλθαν, παρά τον έντονο καύσωνα της ημέρας, και στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πανόρμου, οι οποίοι εκκλησιάσθηκαν με τη συνοδεία των διδασκάλων τους.
Ακολούθησε πλούσιο εόρτιο γεύμα στο ξενοδοχείο της οικογένειας Τρούλη, το οποίο ευγενώς προσέφερε η οικογένεια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.