Ρέθυμνο:Εργασίες αισθητικής αναβάθμισης και βελτίωσης βατότητας των μονοπατιών του Δημοτικού Κήπου

Ημερομηνία:

Παρεμβάσεις λειτουργικής και αισθητικής αποκατάστασης των μονοπατιών στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου υλοποιεί ο Δήμος Ρεθύμνης, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μετά από δύο περίπου εβδομάδες.
Ειδικότερα, οι προγραμματισμένες εργασίες αφορούν τη συντήρηση και το χρωματισμό της περίφραξης του Δημοτικού Κήπου καθώς και τη διαμόρφωση των περιπατητικών μονοπατιών στο εσωτερικό του, προκειμένου να βελτιωθεί η βατότητα τους.
Οι επισκέπτες του Δημοτικού Κήπου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όχληση που αναπόφευκτα θα προκληθεί από τις εργασίες, οι οποίες θα εκτελούνται τμηματικά ώστε να μην διαταραχθεί η λειτουργικότητα του χώρου και η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Πάραυτα, παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των συμπολιτών ώστε ο ευπρεπισμός του Δημοτικού Κήπου, να επιτευχθεί όπως έχει προβλεφθεί και, όλοι εμείς, οι άμεσοι αποδέκτες και χρήστες του, να συνεχίσουμε απολαμβάνουμε με ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις, τα προνόμια που μας προσφέρει αυτή η όαση πρασίνου στην καρδιά της πόλης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Πασχαλιάτικες ευχές στον Δήμαρχο και ικανοποίηση για...

Με εξαιρετικά καλαίσθητες χειροποίητες πασχαλινές κατασκευές, ευχήθηκαν στον Δήμαρχο...

Διανομή Κοινωνικού Ππαντοπωλείου Δ.Ρεθύμνης

Την Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2026, θα πραγματοποιηθεί η...

Ρέθυμνο:Πασχαλιάτικες ευχές στον Δήμαρχο και ικανοποίηση για...

Με εξαιρετικά καλαίσθητες χειροποίητες πασχαλινές κατασκευές, ευχήθηκαν στον Δήμαρχο...

Διανομή Κοινωνικού Ππαντοπωλείου Δ.Ρεθύμνης

Την Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2026, θα πραγματοποιηθεί η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό περιλαμβάνουν ένα...

Ελλάδα–Κύπρος: Επιτυχής συνεργασία σε διακρατικά εργαστήρια πολιτικής προστασίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ACT4ALL». Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και...

«Στις 20:00 θα συμβεί»: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν για επίθεση που «δεν έχει ξαναδεί»

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει θέσει τελεσίγραφο που λήγει σήμερα...