Ρέθυμνο:Εργασίες καθαρισμού τάφρων & πρανών από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Εργασίες καθαρισμού τάφρων & πρανών από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης στο επαρχιακό οδικό τμήμα «ΒΟΑΚ-Επισκοπή-Αργυρούπολη-Διακλάδωση Βιλανδρέδο – Μυριοκέφαλα

Aπό τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι για λόγους ασφάλειας και πυροπροστασίας θα καθαρίσει τα πρανή και τις τάφρους στην επαρχιακή οδό υπ’ αριθμ. 1 (ΒΟΑΚ-Επισκοπή-Αργυρούπολη-Διακλάδωση Βιλανδρέδο-Μυριοκέφαλα).
Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες, που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.
Επίσης, να κόψουν με μέριμνα τους τα κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους της οδού, με τυχόν διαβάσεις που έχουν κατασκευάσει.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκαθίσταται η λειτουργία των οδών και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.
Επιπλέον παρακαλούνται οι οδηγοί και λόγω αυξημένης κίνησης, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης που θα υπάρχουν στην παρούσα επαρχιακή οδό, καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Από το Ρέθυμνο στην Αθήνα: Η πρώτη...

Η Νεφέλη Χωραφά, μια μόλις 12χρονη χορεύτρια από το...

Η μοναδική περιοχή στην Ελλάδα που δεν...

Η ποιότητα ζωής σε έναν ανθρωποκεντρικό δήμο, η διατροφή,...

Από το Ρέθυμνο στην Αθήνα: Η πρώτη...

Η Νεφέλη Χωραφά, μια μόλις 12χρονη χορεύτρια από το...

Η μοναδική περιοχή στην Ελλάδα που δεν...

Η ποιότητα ζωής σε έναν ανθρωποκεντρικό δήμο, η διατροφή,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου στον Δήμο Χανίων

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου...

Χανιά:Πασχαλινό παζάρι αγάπης από το σύλλογο «Ορίζοντα»

Και φέτος από τις 23 Μαρτίου έως τις 11...