Ρέθυμνο:Εργαστήριο Υφαντικής της ΚΟΙΝΣΕΠ Ρόδακας στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου

Ημερομηνία:

ΚΟΙΝΣΕΠ ΡΟΔΑΚΑΣ
Ομάδα Προφορικών Αφηγήσεων Μαργαριτών

Η ΚΟΙΝΣΕΠ Ρόδακας, έπειτα από το απολύτως επιτυχημένο πρώτο εργαστήριο το καλοκαίρι του 2022, ανακοινώνει την έναρξη του 2ου Εργαστηρίου Υφαντικής Τέχνης στο πανέμορφο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου από 20 έως 26 Νοεμβρίου 2022 καθημερινά από τις15:00 έως τις 20:30 και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφορόμενο/η.

Με τη βοήθεια και καθοδήγηση της έμπειρης και αναγνωρισμένης υφάντρας Δέσποινας Σωμάκη από τα Χανιά, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το συναρπαστικό κόσμο της υφαντικής τέχνης και να δημιουργήσουν πάνω σε παραδοσιακούς αργαλειούς κυλίμια, κουρελούδες, λεπτά υφάσματα και κεντήματα. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν επίσης βαφές νημάτων αλλά και δεσιές και κορδόνια. Το εργαστήριο πλαισιώνεται τέλος και από πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις σχετικές με την υφαντική τέχνη και την ιστορία της, αλλά και τεχνικές πληροφορίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Μετά το πέρας του εργαστηρίου όλοι και όλες οι συμμετέχουσες θα μπορούν να κρατήσουν τις δημιουργίες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες για το κόστος του εργαστηρίου, αλλά και τις δυνατότητες διαμονής στο χωριό, στις δράσεις του rodakas.org καθώς και στα τηλέφωνα 6944330970 και 6944216552.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Δήλωση Μανώλη Χνάρη για την εκλογή του...

Δήλωση Βουλευτή Μανόλη Χνάρη Ακολουθεί δήλωση του Βουλευτή Ρεθύμνης του...

«Φαύστα»: 3 τελευταίες παραστάσεις! Δεν θα δοθεί...

Μετά από 15 άκρως επιτυχημένες παραστάσεις και ενθουσιασμένες αντιδράσεις...

Ρέθυμνο:Δήλωση Μανώλη Χνάρη για την εκλογή του...

Δήλωση Βουλευτή Μανόλη Χνάρη Ακολουθεί δήλωση του Βουλευτή Ρεθύμνης του...

«Φαύστα»: 3 τελευταίες παραστάσεις! Δεν θα δοθεί...

Μετά από 15 άκρως επιτυχημένες παραστάσεις και ενθουσιασμένες αντιδράσεις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επίσκεψη του Υπουργού και της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου στα Χανιά

Τα Χανιά επισκέφθηκαν σήμερα ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου,...

Νέα εποχή για την κρουαζιέρα στον Άγιο Νικόλαο με την ένταξη του λιμανιού στα 7ήμερα δρομολόγια της Celestyal

Μανώλης Μενεγάκης: «Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης η κρουαζιέρα για τον...

Ηράκλειο: Δύο ανήλικοι σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά από ατύχημα με ηλεκτρικά πατίνια

Πρόκειται για δύο ξεχωριστά πολύ σοβαρά ατυχήματα Δύο παιδιά νοσηλεύονται...