Ρέθυμνο: Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στα Ανώγεια

Ημερομηνία:

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 4 Απριλίου, στα Ανώγεια στην αίθουσα Μανώλης Κεφαλογιάννης (κάτω από την Τράπεζα Πειραιώς) από τις 10:00 μέχρι τις 13:30.

Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια αιμοδοσίας, την οποία συντονίζουν ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Ανωγείων – Κοινωνική Υπηρεσία και την κινητή μονάδα του ΠΑΓΝΗ.

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες/ γυναίκες από 18-65 ετών. Πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό και αν δεν έχουν κάρτα αιμοδότη, να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ ή την αστυνομική τους ταυτότητα.

Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα για ενημέρωση και εγγραφή δωρητών μυελού των οστών σε συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας», ενημέρωση και εγγραφή Δωρητών Οργάνων στο Εθνικό Μητρώο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων καθώς και ενημέρωση και παράδοση ασκού για δωρεά ομφάλιου αίματος (για εγκύους) σε συνεργασία με τη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης.

Στη βεβαίωση μετακίνησης κατά την διάρκεια των μέτρων προστασίας για την πανδημία COVID-19 οι αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν το Β1.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλέφωνα: 2810239773 και 6978247010 και e-mail: aimatocritis@hotmail.com -www.aimatocritis.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...

Λαμπρή η Πανήγυρις της Ιεράς Μονής Τιμίου...

23 και 24 Ιουνίου 2026 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η εορτή του...

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...

Λαμπρή η Πανήγυρις της Ιεράς Μονής Τιμίου...

23 και 24 Ιουνίου 2026 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η εορτή του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Υποθυρεοειδισμός: Ποιοι μπορούν να διακόψουν τη θεραπεία με λεβοθυροξίνη

Σύμφωνα με νέα μελέτη, 1 στους 4 ηλικιωμένους ασθενείς...

Ανατροπή: Απευθείας στους δήμους, και όχι μέσω λογαριασμών ρεύματος, η πληρωμή των δημοτικών τελών

Νομοτεχνική βελτίωση ανοίγει τον δρόμο για είσπραξη των δημοτικών...

«Τι σημασία έχει ο τίτλος»: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Ρενέ Στυλιαρά!

Η πολυδιαβασμένη συγγραφέας, Ρενέ Στυλιαρά επιστρέφει με το νέο...