Ρέθυμνο: Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στα Ανώγεια

Ημερομηνία:

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 4 Απριλίου, στα Ανώγεια στην αίθουσα Μανώλης Κεφαλογιάννης (κάτω από την Τράπεζα Πειραιώς) από τις 10:00 μέχρι τις 13:30.

Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια αιμοδοσίας, την οποία συντονίζουν ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Ανωγείων – Κοινωνική Υπηρεσία και την κινητή μονάδα του ΠΑΓΝΗ.

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες/ γυναίκες από 18-65 ετών. Πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό και αν δεν έχουν κάρτα αιμοδότη, να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ ή την αστυνομική τους ταυτότητα.

Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα για ενημέρωση και εγγραφή δωρητών μυελού των οστών σε συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας», ενημέρωση και εγγραφή Δωρητών Οργάνων στο Εθνικό Μητρώο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων καθώς και ενημέρωση και παράδοση ασκού για δωρεά ομφάλιου αίματος (για εγκύους) σε συνεργασία με τη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης.

Στη βεβαίωση μετακίνησης κατά την διάρκεια των μέτρων προστασίας για την πανδημία COVID-19 οι αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν το Β1.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλέφωνα: 2810239773 και 6978247010 και e-mail: aimatocritis@hotmail.com -www.aimatocritis.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, με σχετικές...

Δήμος Ρεθύμνης:Τα παιδιά του νηπιαγωγείου “Μορμόλης” έψαλαν...

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και πασχαλινή ατμόσφαιρα,...

Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, με σχετικές...

Δήμος Ρεθύμνης:Τα παιδιά του νηπιαγωγείου “Μορμόλης” έψαλαν...

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και πασχαλινή ατμόσφαιρα,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Επίσκεψη εκπροσώπων Ολλανδικής Πρεσβείας στον Δήμο Χερσονήσου

Έμφαση στην κοινωνική στήριξη και στη διμερή συνεργασία στη...

Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Ρεθύμνης

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, με σχετικές...

Μαρία Πετραντωνάκη – Καλογερή : Ο ρόλος του οικογενειακού γιατρού και οι προοπτικές μεταρρύθμισης

Η οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα σε σύγκριση...