Ρέθυμνο:Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή

Ημερομηνία:

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφθηκε σήμερα, εθιμοτυπικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) – Τμήμα Δυτικής Κρήτης, στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του.

Κατά τη συνάντηση, η κα Λιονή συνεχάρη τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και τον τεχνικό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, καθώς και οι προκλήσεις, που αντιμετωπίζει ο τεχνικός κλάδος του Νομού.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε ζητήματα υποδομών οδικού δικτύου, αντιπλημμυρικής προστασίας και βιώσιμης ανάπτυξης, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν τη διάθεση για στενή συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Επισημάνθηκε η σημασία της επιστημονικής συνεισφοράς του ΤΕΕ στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και στον σχεδιασμό έργων με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης, αποτελούμενο από την Πρόεδρο, κα Γεωργία Μανωλίτση, τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Καρκαλέτση, τον Γ.Γ. Κώστα Σφακιανάκη και τα μέλη κ. Βαγγέλη Δρανδάκη και κ. Σπύρο Καλησπεράκη εξέφρασε την πρόθεσή του να συμβάλει ενεργά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο νομός Ρεθύμνου, μέσα από εποικοδομητικές συνεργασίες με όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας.

Η κα Λιονή διαβεβαίωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου θα παραμείνει ανοιχτή σε κάθε πρωτοβουλία και συνεργασία, που αποσκοπεί στην ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής, τονίζοντας τη σημασία της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των τεχνικών επιστημόνων και της διοίκησης. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τη δέσμευση για τακτική επικοινωνία και συντονισμό δράσεων προς την επίτευξη κοινών στόχων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση του Μανώλη Συντυχάκη για την αύξηση...

Όλες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν την ακόμα...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βραβεύει την ακαδημαϊκή αριστεία...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης απονέμει δεκαέξι (16) Βραβεία Αριστείας σε...

Δήλωση του Μανώλη Συντυχάκη για την αύξηση...

Όλες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν την ακόμα...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βραβεύει την ακαδημαϊκή αριστεία...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης απονέμει δεκαέξι (16) Βραβεία Αριστείας σε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήλωση του Μανώλη Συντυχάκη για την αύξηση των προσφυγικών ροών στην Κρήτη

Όλες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν την ακόμα...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βραβεύει την ακαδημαϊκή αριστεία των φοιτητών και φοιτητριών του

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης απονέμει δεκαέξι (16) Βραβεία Αριστείας σε...

Κτηνοτροφία: Ψηφιακός έλεγχος αιγοπροβάτων – Τι αλλάζει στις ενισχύσεις

Σε λειτουργία η ψηφιακή βάση ιχνηλασιμότητας αιγοπροβάτων – Υποχρεωτικοί...