Ρέθυμνο:Φιλική ισοπαλία της Δόξας Πλατανέ με τα Λιβάδια

Ημερομηνία:

Στο 1-1 έμεινε η ομάδα μας κόντρα στα Λιβάδια στο γήπεδο Μισιρίων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Η Δόξα Πλατανέ εμφανίστηκε καλύτερη στο β’ ημίχρονο του παιχνιδιού, αστοχώντας σε ένα πέναλτι και σε δύο τετ-α-τετ, χάνοντας την ευκαιρία να κατακτήσει τη 2η φιλική νίκη της. Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος και στο 43ο λεπτό τα Λιβάδια κέρδισαν πέναλτι, με τον Μιχάλη Ζερβό να ευστοχεί και να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα μας απέδωσε καλύτερα, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, αλλά της έλειψε το καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων. Ο Στέλιος Δελήμπασης μπορεί να αστόχησε σε πέναλτι στο 60ό λεπτό, αλλά δε λάθεψε 2η φορά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 68’ από την άσπρη βούλα, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μ. Δεληγιαννάκης): Παλιεράκης, Οριάν, Μιχελιδάκης, Δελήμπασης Α., Ξενοκαλάκης, Συνολάκης, Δελήμπασης Σ., Θωμάκος, Παλάσσης, Μιλέν, Καργάκης.
Επίσης έπαιξαν οι: Πολιουδάκης, Τσιτσόλλης, Λάριος.

ΛΙΒΑΔΙΑ (Τ. Μαρής): Κλάδος Γ., Κλάδος Α., Ζερβός Μ., Σταράς, Μαρής Μ., Ζερβός Β., Σωπασουδάκης, Κωστάκης, Κουγιουμουτζής, Καλυβιανάκης, Χνάρης.
Επίσης έπαιξαν οι: Κλάδος Τ., Μαρής Χ., Κλάδος Β., Κόκκινος Μ., Στριλιγκάς, Σωπασής Γ., Νύκτατης Μ., Βάμβουκας, Καλυβιανάκης Ν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μανώλης Χνάρης:«Η ανέγερση νέου νοσοκομείου στο Ρέθυμνο...

Η κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου είναι γνωστή σε...

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης για το νέο...

Σύσκεψη για τον συντονισμό των επόμενων βημάτων αναφορικά με...

Μανώλης Χνάρης:«Η ανέγερση νέου νοσοκομείου στο Ρέθυμνο...

Η κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου είναι γνωστή σε...

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης για το νέο...

Σύσκεψη για τον συντονισμό των επόμενων βημάτων αναφορικά με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά – Νέο σχέδιο της Ε.Ε. αντίδοτο στον υπερτουρισμό

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποιοτική κρίση αξιοπιστίας....

Μεσόγειο «ψηφίζουν» οι Ευρωπαίοι: Ταξίδια με «πυξίδα» την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος

Η νότια Ευρώπη αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της σεζόν. Ισχυρή...