Ρέθυμνο:Φιλική ισοπαλία της Δόξας Πλατανέ με τα Λιβάδια

Στο 1-1 έμεινε η ομάδα μας κόντρα στα Λιβάδια στο γήπεδο Μισιρίων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Η Δόξα Πλατανέ εμφανίστηκε καλύτερη στο β’ ημίχρονο του παιχνιδιού, αστοχώντας σε ένα πέναλτι και σε δύο τετ-α-τετ, χάνοντας την ευκαιρία να κατακτήσει τη 2η φιλική νίκη της. Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος και στο 43ο λεπτό τα Λιβάδια κέρδισαν πέναλτι, με τον Μιχάλη Ζερβό να ευστοχεί και να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα μας απέδωσε καλύτερα, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, αλλά της έλειψε το καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων. Ο Στέλιος Δελήμπασης μπορεί να αστόχησε σε πέναλτι στο 60ό λεπτό, αλλά δε λάθεψε 2η φορά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 68’ από την άσπρη βούλα, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μ. Δεληγιαννάκης): Παλιεράκης, Οριάν, Μιχελιδάκης, Δελήμπασης Α., Ξενοκαλάκης, Συνολάκης, Δελήμπασης Σ., Θωμάκος, Παλάσσης, Μιλέν, Καργάκης.
Επίσης έπαιξαν οι: Πολιουδάκης, Τσιτσόλλης, Λάριος.

ΛΙΒΑΔΙΑ (Τ. Μαρής): Κλάδος Γ., Κλάδος Α., Ζερβός Μ., Σταράς, Μαρής Μ., Ζερβός Β., Σωπασουδάκης, Κωστάκης, Κουγιουμουτζής, Καλυβιανάκης, Χνάρης.
Επίσης έπαιξαν οι: Κλάδος Τ., Μαρής Χ., Κλάδος Β., Κόκκινος Μ., Στριλιγκάς, Σωπασής Γ., Νύκτατης Μ., Βάμβουκας, Καλυβιανάκης Ν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.