Ρέθυμνο:Γόνιμες συζητήσεις του Δημάρχου Μυλοποτάμου με Υπουργούς στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις του Δημάρχου Μυλοποτάμου, κ. Γεώργιου Κλάδου, με κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα, με στόχο την προώθηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων για την περιοχή.

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών

Ο Δήμαρχος είχε εκτενή συνομιλία με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με την παρουσία και την υποστήριξη του Βουλευτή Ν. Ρεθύμνου και Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα ζητήματα οδοποιίας του Δήμου, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της ασφάλειας και της προσβασιμότητας στην περιοχή.Ο Υπουργός αναγνώρισε πλήρως τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του Δήμου, ενώ διαβεβαίωσε το Δήμαρχο, ότι στο μέτρο του δυνατού, θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες από το Υπουργείο για να στηριχθεί το έργο του Δήμου.

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Εξίσου παραγωγική ήταν και η συνάντηση του κ. Κλάδου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, η οποία αποτέλεσε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησής τους στην Αντιπεριφέρεια Ν. Ρεθύμνου στις 13 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, ο Δήμαρχος κατέθεσε προτάσεις που αφορούν τη χρηματοδότηση έργων στον αγροτικό τομέα.

Ο Υπουργός, μετά την πρόσφατη δέσμευσή του, ενέκρινε άμεσα τη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση της μελέτης με τίτλο «Επέκταση Κεντρικού Αγωγού και Δικτύων Διανομής του Φράγματος Ποταμών προς το Δήμο Μυλοποτάμου».Η απόφαση αυτή αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για τη βελτίωση των υποδομών άρδευσης της περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση στα χωριά «Πάνορμο, Σκεπαστή, Εξάντης, Σιριπιδιανά, Ρουμελί, Μελιδόνι, Πέραμα, Αγγελιανά και Αλφά», τα οποία συνιστούν το μεγαλύτερο πεδινό τμήμα του δήμου και αναμένεται να ωφεληθούν άμεσα από την υλοποίηση του έργου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος έθεσε ως προτεραιότητα το έργο της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «έργο πνοής» για τη στήριξη των αγροτικών και κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη συνάντηση του με τους Υπουργούς. Δήλωσε αισιόδοξος για την υλοποίηση των σχεδιαζόμενων έργων, τα οποία θα συμβάλλουν καθοριστικά στην πρόοδο και την ευημερία της περιοχής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κτηματολόγιο: Διευρυμένο ωράριο, ηλεκτρονική εξυπηρέτηση και νέες...

Νέα δέσμη μέτρων για τη διευκόλυνση πολιτών και επαγγελματιών...

Xανιά:Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη...

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια...

Κτηματολόγιο: Διευρυμένο ωράριο, ηλεκτρονική εξυπηρέτηση και νέες...

Νέα δέσμη μέτρων για τη διευκόλυνση πολιτών και επαγγελματιών...

Xανιά:Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη...

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κτηματολόγιο: Διευρυμένο ωράριο, ηλεκτρονική εξυπηρέτηση και νέες προθεσμίες για την Κρήτη

Νέα δέσμη μέτρων για τη διευκόλυνση πολιτών και επαγγελματιών...

Συγχαρητήρια από την Ελένη Βατσινά στους επιτυχόντες των πανελλαδικών

Η δήλωση της βουλευτή Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Σήμερα είναι μια...

2ος δολωματικός ψεκασμός στην Π.Ε Ρεθύμνης

Στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος δακοκτονίας για το έτος...