Ρέθυμνο: Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση χρηματισμού

Ημερομηνία:

Επίσημη ανακοίνωση για τη σύλληψη του υπαλλήλου σε υπηρεσία δόμησης καθώς και του ιδιώτη πολιτικού μηχανικού που συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, συνελήφθησαν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου σε νησιωτική πόλη, υπάλληλος Υπηρεσίας δόμησης και ιδιώτης, πολιτικός μηχανικός.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι συλληφθέντες ζήτησαν χρηματικό ποσό (500) ευρώ για να διευκολύνουν τη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής αδείας.

Ο υπάλληλος συνελήφθη σε προκαθορισμένη συνάντηση μετά την παραλαβή του ως άνω χρηματικού ποσού, που είχε προσημειωθεί και ακολούθησε η σύλληψη του πολιτικού μηχανικού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία επιρροής – μεσάζοντες, κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Δεν ξέρω γιατί μας το έκανε αυτό...

«Δεν ξέρω γιατί μας το έκανε αυτό ο Θεός»:...

Δήμος Μυλοποτάμου : Κλειστά όλα τα σχολεία...

📢 Ενημέρωση για τη λειτουργία σχολείων και παιδικών σταθμών Με...

«Δεν ξέρω γιατί μας το έκανε αυτό...

«Δεν ξέρω γιατί μας το έκανε αυτό ο Θεός»:...

Δήμος Μυλοποτάμου : Κλειστά όλα τα σχολεία...

📢 Ενημέρωση για τη λειτουργία σχολείων και παιδικών σταθμών Με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΠΕΚΑ: Ποιοι δικαιούνται υποτροφίες 1.000 ευρώ μετά τις Πανελλήνιες

Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα βραβείων χρηματικής...

Η τρίτη ηλικία αλλάζει – και δεν αρχίζει στα 65

Η σύγχρονη Γηριατρική δεν αντιμετωπίζει τη γήρανση απλώς ως...